Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyuhehueheuha

czy test ciazowy moze wykryc 3 tyg ciaze

Polecane posty

Jak w temacie. Czy test ciążowy wykryje 3 tyg ciąże? . Staramy się z meżem o dzidziusia. Miesiączki zawsze miałam regularne, a mi się spoźnia. Robiłam test i niestety wyszedł negatywnie :(

Gość no to moze lepiej
3 tyg, od zapłodnienia to owszem. ja robiłam test po tygodniu spóźnienia -5tc i od razu wyszły dwie kreski wyraźne.

Gość skoro test ciąży nie pokazał
to znaczy ze w niej nie jesteś

testy mają różną czułość. Ja robiłam w dniu spodziewanej miesiączki i negatyw. Dwa dni później inny test już wykrył. Dlatego najlepiej poczekać albo z krwi.

no ja właśnie robiłam dzień po terminie spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny. Mam zamiar powtórzyć w czwartek. Jak wyjdzie negatywny poczekam kolejne kilka dni i jak @ się nie pokaże to pójdę do ginekologa.

ja robiłam test w dniu spodziewanej miesączki rano wyszedł negatywnie, a po południu dostałam miesiączkę ech mam nadzieję że nastpnym razem się nam uda

Tak właśnie jest jak się człowiek stara to ciężko, a jak nie chcę to od razu wpada. :/

Gość skóra z niedźwiedzia
Jak macie wątpliwości, to czemu nie idziecie na betę? Test testowi nierówny, tak samo jak stężenie gonadotropiny. Swoją drogą rozwalają mnie odmienne topiki: "test pokazał dwie kreski, czy jestem w ciąży, bo nawet mąż jeszcze nie wie" :D

No ale nie które kobiety trzeba zrozumieć . Bo starają się o ciąże bardzo długo i szaleją przy testach i terminach miesiączek.

Gość skóra z niedźwiedzia
Chodzi o wpisy, gdzie kobiety zdrowe, płodne zachodzą w ciąże po cyklu lub dwóch, z wiedzą na temat czasu swojej owulacji, kreskami bojącymi po oczach na KILKU testach, więc...

Gość gość
witam , mi wychodzi 3 tydz powiększone bolące piersi ból brzucha zawroty głowy czy można zrobić test ??

Gość gość
w drugiej ciąży test był pozytywy 5 dni przed terminem @