Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos jest nie tak........

Coś dziwnego się ze mną dzieję.

Polecane posty

Od jakiegoś czasu ciągle mam złe samopoczucie, w dodatku ciągle zbiera mnie na wymioty, w domu nic nie mogę zrobić bo każdy mocniejszy zapach działa na mnie jak palec w gardle (zaraz biegnę wymiotować), mam wrażliwy węch na różne zapachy i nawet w autobusie kiedy poczuję od kogoś niemiły zapach muszę wysiąść od razu żeby nie zwymiotować na kogoś. Poza tym często łapię jakies infekcję, ciągle jestem przeziębiona. Jak na to zaradzić? Najgorsze są te wymioty lub ich odruch bo w domu ok ale jak jestem w pracy czy gdziekolwiek to już jest duży problem. Ciąża odpada raczej bo niedawno miałam normalną miesiączkę...

Gość lolka898
Tak czy siak powinnaś iść do lekarza...Raczej na forum złotych rad nikt Ci nie udzieli, bo to może być ciąża, może to być anemia albo jakiś wirus. To, że miałaś miesiączke nie oznacza, że nie możesz być w ciąży. Moja mama przestała ją mieć gdy była dopiero w 4 miesiącu, także to nie jest żaden wyznacznik. Najlepiej się przebadać niż męczyć się z zastanawianiem co Ci jest. Trzymam kciuki za Twoje zdrowie ;)

Test ciążowy mogę zrobić ale jeśli to nie to to do jakiego lekarza się wybrać? chyba nie do rodzinnego? z resztą u mnie jest 3 lekarzy rodzinnych i nawet jak przyjdę z bólem du.. za przeproszeniem to stwierdza że mam grypę i dadzą antybiotyk, który przepisują wszystkim. Nigdy nie badają tylko jakies witaminy, antybiotyk i pa :o Pytam, bo może miał ktoś podobny przypadek i coś mu pomogło.

Gość Agula:)
Ja miałam takie objawy w ciąży. Moja koleżanka przez pierwszych 5 mies ciązy miała okres normalnie. Zrób test koniecznie

to tez jedna z mozliwosci: Forum Psychologiczne - Depresja - Nerwica nudnosci i wymioty przy ... www.nerwica.com Dyskusje Leki - Diese Seite bersetzen 6 Beitrge - 4 Autoren - Letzter Eintrag: 5. Dez. 2009 I od kilku dni mecza mnie wlasnie nudnosci i wymioty. ... po zapaleniu papierosa. .. dzisiaj z kolei, bo poczulam zapach kosza na smieci :shock: ...

Gość to moze byc
zrob morfologie i przy okazji niech ci zbadaja poziom bthcg - czyli obecnosc ciazy, to jest bardzo dokladne badanie , mozesz miec tez porblemy z watroba stad ten odruch wymiotny i wrazliwosc na zapachy, mozesz miec refluks zoladka. Albo poprostu nerwice. Tez kiedys tak mialam malo jadla , ale wtedy zmuszałam sie do picia soków i powoli zaczelam normalnie jesc malymi kesami. Idz do lekarza zrob podstawowe badnia, gdybanie nic tutaj nie da