Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jJammmaahhaa

boje sie ze strace prace//

Polecane posty

Gość jJammmaahhaa

Kolezanki mowia ze szef juz na mnie ciety jest... jestem dobrym sprzedawca ale myle się w dokumentach i jak sie to nie zmieni to mnie pozegna:( zalezy mi na tej pracy pracuje w sklepie obuwniczym. Duzo jest tych papierow zawsze cos sie znajdzie co zle zrobie:( juz nawet mnie kolezanki z pracy denerwuja a jedna to juz w ogole ktora mysli ze szef na nią leci...

Gość ifilkona
Też kiedyś pracowałam w sklepie, nawet później byłam zastępcą kierownika i miałam mnóstwo roboty papierkowej, nie jest to łatwe ale tylko na początku miałam mały problem, potem się nauczyłam. Jeśli Ty sobie nie radzisz to nie dziw się że pracodawca nie będzie chciał Cię trzymać bo z jakiej racji?

Gość jJammmaahhaa
wiem ale ja nigdy nie mialam do czynienia z praca taka a one mialy sa o wiele ode mnie starsze.. Wiec chce sie poprawic bardzo...

Gość ifilkona
po pierwsze: przestań patrzeć na koleżanki, tylko martw się sobą po drugie: taka praca w papierach jest nie dla każdego, trzeba być dobrze zorganizowanym i skoncentrowanym. Ja też nigdy nie pracowałam wcześniej w podobnej branży a szybko się nauczyłam. Nie wyszukuj sobie usprawiedliwien.

Gość jakie to są błędy
???

Gość Agula:)
Może porozmawiaj z którąś z koleżanek niech ci wytłumaczą i doradzą:)

mialam staz w sklepie obuwniczym i musze przyznac Ci racje, ciezko to wszystko ogarnac..nic dziwnego, ze sie mylisz, dlugo tam pracujesz? Skoro kolezanki sa starsze, bardziej doswiadczone to dlaczego nie poprosisz ich o pomoc, moze by Ci tlumaczyly az w koncu ogarnelabys to wszytsko...ja mialam dodatkowo na glowie allegro, musialam sie tym zajmowac, do tego sklep caly na mojej glowie i jak wlasciciel jechal na gielde, zabral towar, sprzedal co sprzedal, reszte wrocil do sklepu, jesli brakowalo jakiegos buta to ja za niego musialam placic...dalam sobie spokuj, sama zrezygnowalam z tej pracy, w dodatku wyplata nie byla satysfakcjonujaca ;/