Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość larysa26

czy odkelić plaster Evra?czy te objawy od czegoś innego?

Polecane posty

Gość larysa26

kochane kobietki,nie wiem co robic.Od jakiegoś 1,5 tygodnia mam strasznie dziwne objawy w brzuchu,ruszanie jakby dziecka,pulsowanie,uczucie jakby wyłażących nabrzmiałych jelit.Jestem na plastrach evra parę miesięcy,do tej pory wszsytko było super,a teraz nie mam pojęcia co się dzieje,czy to od nich może być?to uczucie jest nieznośne,ciągłe takie wzdęcie i stwardnienie w brzuchu.Piszę tu bo moja ginekolog może mnie przyjąć dopiero 25-go a ja do faceta nie chce iść,u nas tylko faceci.Poradzcie co robic,boje sie,ze to coś grożnego,a dziś mam zmienić plaster na nowy,czy zmieniać go?czy rzucić to?bardzo mi odpowidadała ta metoda antyk.bo tabletek wszystkich nie mogę brać. Boje sie,zeby mi się coś niedowracalnego nie zrobilo,a może iść do innego lekarza typu chirurg?może to przepuchlina,bo tak czytam ciągle na necie różne rzeczy mi przychodza do głowy.Prosze o poradę,co byście zrobiły?

też stosuję plastry evra ale nigdy nie miałam takich objawów jak Ty. owszem miałam często wzdęty brzuch tak samo jak wtedy gdy stosowałam tabletki. na wszelki wypadek idź do lekarza pierwszego kontaktu. ruchy dziecka to raczej nie są. poza tym jeśli obawiasz się ciąży to sięgnij po test ciążowy. wykluczysz ewentualną ciążę ; ) pozdrawiam