Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noszę w sobie ciebie

KTÓRA WYBRAŁA PORÓD PRZEZ CC A TERAZ ŻAŁUJE???

Polecane posty

Gość oliwier (*)
Podszyw jest klonem swojego wożnego z kliniki szalonego doktorka :)

Gość ja moze napisze tak , byc moze
cha,cha im wiecej piseszesz sie podniecasz tym bardziej jetses zalosna . I nawet nie widzisz jak sie osmieszasz swoja zapalczywoscia :-D Osmieszaj sie dalej , chociaz jest z ciebie ubaw . Trzeba byc naprawde pojebanym ,zeby siedziec na forum i pisac glupie podszywy.Pisz , pisz , co jeszcze wymyslisz? Im bardziej sie wysilasz tym bardziej widac jak jestes nieszczesliwa

Gość myszku
Ja miałam dwie cc z przyczyn za dużych dzieci i niewielkich moich rozmiarów ;) Nie żałuję, cieszę się że dzieci są zdrowe, nie zostały "wyszarpane" za barki i nie męczyły się długo. Jak są przeciwwskazania co do normalnego porodu to nie ma się nad czym zastanawiać. Najważniejsze żeby dziecko urodziło się zdrowe. A rekonwalescencja i tak jest dokuczliwa przy każdym typie porodu.

i nie zersraj sie przypadkiem , uwazaj bo popuscisz i ci zylka w duupie peknie z tej zapalczywosci buraku :-D

jak mówię o podszywach to zmyślam :(

denerwuje się, bo prawda tak bardzo boli :(

Gość myszku
No i nie mam tak wielkiej rozklapiochy jak ta cała ja moze napisze tak , byc moze :)

o o o zmiana tonu /:-D Widac szybko sie uczysz , a teraz do nogi i waruj !

Gość myszku
dokładnie, laska się kłoci z podszywaczem co jest dowodem na to, że ktoś trafia w jej czuły punkt. Wstydziłabyś się.

No napisz cos jeszcze , pokaz jaka jestes stara , zgorzkniala baba

a teraz do nogi i waruj ! < to ulubiona komenda mojego męża :) Chociaż bardziej lubi szukaj ! po której nurkuje głową w mojej wielkiej cipci :)

tak , tak , myszku kloce sie . Strasznmie mnie rusza jakies forumowe gowienko :-D Podszyw mnie rozgryzl i wszystko o mnie , lacznie z rozmiarem doopy

pokaz jaka jestes stara , zgorzkniala baba > tak z kolei uwielbia mówic do mnie mój mężuś :) Mam nieziemskie orgazmy łechataczkowe kiedy mnie tak sponiewiera werbalnie :) Jestem poyebana, ale dobrze mi z tym :)

Gość myszku
Reagujesz, znaczy, coś na rzeczy jest. Każdy normalny człowiek bez kompleksów zlewa podszywaczy.

pisz , pisz , daj upust swojej zlosci :-D

Potraktuj to jako psychoterapia , moze ci chociaz troche pomoze :-D Wiec pisz , nie zaluj sobie .

Gość myszku
TY popaprany podszywaczu!!!! Dupkowi nudzi się w domu spadam stąd!

tak reaguje i swietnie sie bawie :-D

Gość hehe niezły
wątek :)

Gość mozna sobie wybrac bo ja moge
ja tez sobie moge wybrac sn albo cc i to z kasy chorych , a wiec mozna jak się ma dobrego lekarza który ma coś do powiedzenia w szpitalu

Gość Katrinn...
Mialam cc na zyczenie bez płacenia, normlanie w panstwoym szpitalu bez problemu grunt to byc pod opieka "swojego" lekarza. CC nie zaluje na drugi dzien smigalam po korytarzu, wyszlam po 2 dobach jak po sn, po 5 dniach bylam u kosmetyczki. Blizna malutka, bardzo bardzo nisko i lekko widoczna. Generalnie bez bolu i problemu.

Gość wąglik
Podszywa stworzyli rodzice przez pączkowanie, brzydzili się inaczej, dlatego nie lubi kobiet w ciąży bo zazdrości im i ich dzieciom. Jego nikt nie kochał. Brzydzili się go.

Gość mireczkaa
Każdy poród jest indywidualny, więc nie ma co pytać kto żałuje a kto nie. Ktoś, kto chce cesarkę powinien własny organizm przeanalizowac pod tym kątem, a nie pytac na forum. Generalnie większość babek po cc nie żałuje wyboru. Ale czy tym się sugerować? Ja rodziłam naturalnie, ze znieczuleniem i np. taki rodzaj porodu polecam. A gadanie, ze ktos jest szerszy/węższy po porodzie mnie osobiście śmieszy. Szczególnie jak ktoś pisze, że koleżanka, albo koleżanka koleżanki... :P

waglik dobre :-D A co porodu to najlepeij pytac kobiet , ktore rodzily i sn i cc , one maja najlepsze porownanie. Nie ma co pytac osob , ktore maja jedno dziecko i sa po CC . Kazdy poprod jest inny , podobnie jak kazdy organizm kobiety .

Gość wąglik
jego nikt nie kochał, brzydzili się go < powiedział przed chwilą mój lekarz psychiatra do zebranego wokół mojego łożka konsylium :( Wtedy zrozumiałem, co może czuć wyśmiewana rozklapiocha dlatego postanowilem przyjść z odsieczą, ja - WĄGLIK :)

Gość Antreska
Rodziłam i CC i SN, ale ze znieczuleniem. I tą drugą opcję polecam. A co do węższa czy szersza... jeju wiekszych problemów nie macie? JA nie czuję sie szersza po sn. Mąż też nie narzeka.

chooy ci w doope wągliku

ja "rodzilam" naturalnie przez 16 godzin meczylam sie z przerazajacym bolem. wiec jako takie porownanie mam. nastepnym razem zazycze sobie od razu cc, bez zbednego cierpienia, mam ataki paniki myslac o tym jak bardzo bola skurcze... brrr... a wczesniej mialam nawet pozytywne nastawienie. juz nawet nie rozchodzi sie o to przechodzenie dziecka przez pochwe jak o ten bol skurczy... i raczej bardziej mnie obchodzi co mi mowi kolezanka niz obca osoba z anonimowego forum.

cha,cha niekochany podszyw stworxzony przez paczkowanie nie daje za wygrana . Siedzi na temacie , widocznie podniecaja go jego wlasne opisy. Podszywie , a twoja matka piernela i wyskoczyles ?

Gość wąglik
i tobie też rozlazła piczo