Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senteX.

Obraziła się... miała powód?

Polecane posty

Gość senteX.

dzisiaj rano słuchałem pewnej mp3 w której refren brzmiał "w taki dzien.. piekny dzien... marze, zeby wyruchac cie" i tak mi sie spodobał ten tekst, ze postanowiłem dosłownie identycznego sms-a wysłac do mojej dziewczyny... myslalem, ze sie ucieszy i ja to podnieci a ona sie obraziła :/ czy ona jest normalna?

Gość niedobrze_mi
Wyślij ją na terapię.

Gość TEMAOWA
tak ona jest normalna, z toba jest problem.

Gość hbxldhdsl
jesteś wulgarny gnój, szkoda dziewczyny

Gość baśka mi ukradła nicka
Napisz jej w sms-ie wierszyk: Na górze róże na dole fiołki chcesz się ruchac? Powinno pomóc :)

Gość wyproszone?
najbardziej mnie rozbawiło "i tak mi się spodobał ten tekst"... Autorze, a co takiego piuęknego w tych słowach? Polot? Przewrotność? Wyższy stopień komplikacji potrzeby? Rym niedokładny świadc zący o wewnętrznej rozterce autora??? Ja pierdolę :D Trzeba mieć pusto we łbie, żeby próbować dziewczynę podniecić takim SMSem. Chociaż z drugiej strony nie znam Twojej dziewczyny. JAKOŚ musiałeś ją poderwać, co implikuje pewien wysublimowany gust z jej strony, jeśli brać pod uwagę jakiego rodzaju "poezja" Ci się podoba...

Gość nonameeee000
Może ma ciężki dzień :) ...

Gość senteX.
kurwa widze, ze wy tez jakies zjebane cnotki jestescie... tekst fajny i jak napisalem o tym mojej kolezance to odpisala mi, ze ja by to podniecilo.. i odpisala by mi na niego "zerznij mnie dzis ostro"

Gość babeczzkaa
No cóż, co kto lubi ;)

Gość baśka mi ukradła nicka
To wyruchaj koleżankę, a dziewczynę kopnij w dupę, skoro nie docenia Twojej miłości.

Gość no wiesz bo ty jestes jakby ..
"dzisiaj rano słuchałem pewnej mp3 w której refren brzmiał "w taki dzien.. piekny dzien... marze, zeby wyruchac cie" i tak mi sie spodobał ten tekst, ze postanowiłem dosłownie identycznego sms-a wysłac do mojej dziewczyny... myslalem, ze sie ucieszy i ja to podnieci a ona sie obraziła :/ czy ona jest normalna?" taaa to wszytsko zalezy od tego co laska do ciebie czuje :)