Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ueoueoidoak

mój chłopak jechał po przepiciu

Polecane posty

Gość ueoueoidoak

mój chłopak jechał po przepiciu autem na drugi dzień i zabrali mu prawo jazdy teraz i bedzie miec sprawe w sadzie. po kilku dniach znowu jechał autem po tym jak mu zabrali to prawo jazdy i policja go zatrzymała. i zastanawiam się co mu za to grozi?jaki wyrok

bedzie mial sprawe karna w sadzie i tam zdecyduja na ile zabieraja mu prawka (jesli powyzej roku to bedzie musial zdawac jeszcze raz) - a raczej bedzie powyzej roku skoro 2 razy go zlapali. dodatkowo moze dostac grzywne no i bedzie musial pokryc koszty sadowe

Gość ueoueoidoak
Ewa, 33 A ty wypierdalaj bo jesteś jebaną starą lafiryndą którą pierdolą własne koty bo nikt cie nie chce, to się odpierdol od mojego faceta kretynko skurwiała.

Gość ueoueoidoak
Ewa, 33 Bo w końcu weszłam tutaj z konkretnym pytaniem, które nie brzmiało czy mój facet jest kretynem,ty stara ruro.

co nie zmienia faktu, że on jest kretynem a ty idiotką, bo zadajesz sie z kretynem i spłodzicie kolejne pokolenie debili no i takie mamy spoleczeństwo aktos tu się oburza, że jakiś gościu nazwał Polaków idiotami no niestety, w tzw. masie - jesteśmy idiotami

11:00 [zgłoś do usunięcia] ueoueoidoak Ewa, 33 A ty wypie**alaj bo jesteś j**aną starą lafiryndą którą pie**olą własne koty bo nikt cie nie chce, to się odpie**ol od mojego faceta kretynko sk**wiała. AUTORKO -wydaje mi sie ze oboje jestescie po jednych pieniadzach,on kretyn a ty kretynka i slownictwo z rynsztoka

Gość ghggggggggggggggadf
Ewa, 33 Za to ty jesteś inteligenta hehe boki zrywać. Siedzisz tutaj cały czas i tylko pierdolisz i nabijasz nie potrzebne komentarze jak ten twój pierwszy. I ona się uważa za inną od społeczeństwa- jesteś plebs jak większość. Nie raz czytałam to co piszesz więc wiem idiotko. doro1903 A ty co kurwa za mediatora chcesz robić?? Nie wpierdalaj się jak cie nikt o zdanie nie prosił!!

Gość ueoueoidoak
Ewa, 33 Za to ty jesteś inteligenta hehe boki zrywać. Siedzisz tutaj cały czas i tylko pie**olisz i nabijasz nie potrzebne komentarze jak ten twój pierwszy. I ona się uważa za inną od społeczeństwa- jesteś plebs jak większość. Nie raz czytałam to co piszesz więc wiem idiotko. doro1903 A ty co k**wa za mediatora chcesz robić?? Nie wpie**alaj się jak cie nikt o zdanie nie prosił!! Zapomniałam nicka zmienić ;)

Gość ueoueoidoak
Aniołek w kropki O takie komentarze mi chodzi, dziękuję ;)

Gość regreger
Straci prawko i prawdopodobnie wyląduje w pierdlu na kilka miesięcy. :classic_cool:

Ale ja mam na myśli że za tą drugą jazdę juz po zabraniu prawka grozi mu 500 zł :) za całość na pewno więcej i wyrok w zawiasach.

Gość ueoueoidoak
Ewa, 33 Chociaż mam komu ;) A ty idź daj wylizać kotu, może ci ulży.

no, jakby mój M. był takim idiotą jak twój to przynajmniej bym sie tym nie chwaliła i odczep sie od moich kotów, bo są mądrzejsze 5 razy od ciebie, twojego przydupasa i reszty rodzinki zapewne

Gość spowrotem
nie po przepiciu, tylko po dobrym chlańsku jak miał w wydychanym sorry, ale jak można jechać po zabraniu prawka jeszcze raz bezmyslność i głupota na prawie całe życie sobie narobił, po 5 latach licząc od końca kary nastepuje zatarcie, wymazanie z krk faktu, ze był karany, ale patrząc na jego głupotę, to będzie tak robił całe życie lepiej znajdź sobie odpowiedniego faceta, bo z nim daleko nie zajdziesz

Jak dla mnie to powinna byc dla tekich idiotów kara smierci... Niestety jej nie dostanie. Gratuluję chłopaka i rozumu.

Gość wyproszone?
"co nie zmienia faktu, że on jest kretynem a ty idiotką, bo zadajesz sie z kretynem i spłodzicie kolejne pokolenie debili" buahahahaha dobre. +10 za szczerość :D

Gość ueoueoidoak
Ewa, 33 Twój mąż jest większym idiotą niż mój facet bo jest z takim czymś jak ty!!! Więc się zastanów co ty piszesz!! A to że twoje koty przewyższają cie Inteligencjom to nie znaczy że kogoś normalnego jak ja też będą.

Autorka to jakiś dxzieciak z gównem zamiast mózgu... Sory taka prawda patrząc po słownictwie. Małolata z niewybrednym słownictwem. Moze jak chłopak ją pier* tym samochodem po pijaku to jej się odmieni. Spadam stad i reszcie też proponuję.

Gość bo polak jest miszcz
Inteligencją się pisze autorko szambo jakie wylewa sie z Twoich ust jest tragiczne szykuj mu do pierdla penthouse'a cebule fajki i szczotke do zebow

Gość spowrotem
eee dostanie zawiasy, ale za drugim razem ta cebula się przyda (recydywka), chyba, z ejuż ma coś na koncie

Gość ueoueoidoak
Arszenika* Dziękuję :) Ciesze się że w końcu stąd wypierdalasz :) bo polak jest miszcz A ty co nie masz się do czego dojebać tylko do błędów?? To spierdalaj kołomyjo parchata !!!!!!

Gość spowrotem
nie no, trafił swój na swego, zawsze tak jest

Gość bo polak jest miszcz
:D brawo brawo brawissimo dobraliscie sie jak w korcu maku pijus i wulgarna malolatka pogratulowac wam obojgu....... głupoty :D

Gość ueoueoidoak
dyrektorke No i chuj że analfabetka :P Przynajmniej się nie chwale zdjęciami w stopce jakie to mam fajne ciało i auto, tylko żeby krzywy ryj pokazać to już jaj nie masz.