Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ueoueoidoak

mój chłopak jechał po przepiciu

Polecane posty

Gość ueoueoidoak
bo polak jest miszcz Kurwa mam 23 lata to nie pierdol ze małolata!! Bo pewnie sam/sama tyle nie masz!!

Gość ueoueoidoak
dyrektorke Ale za to pewnie lizać lubisz :P

Gość bo polak jest miszcz
a poziom umyslowy i zasob slownictwa zulika :D nie wroc dlaczego ja obrazam zulikow? dno dna i 15 metrow mulu

Gość ueoueoidoak
dyrektorke Ty jednak tępa jesteś, piałaś że nie masz jaj ja odpisałam że pewnie lubisz lizać i ty się jeszcze pytasz zależy co, o rzesz ty kurwa tępa dzido !!!!

Gość ueoueoidoak
bo polak jest miszcz No nie wiem czy żuliki mają tytuł pani inż i skończyły polibudę ;)

Gość ueoueoidoak
dyrektorke wszelkie krytyczne uwagi na temat mojej osoby zniosę z pokorą A jebie mi to :P Ewa33 A ty gdzie?? Kotki poszłaś nakarmić hehe

Gość bo polak jest miszcz
zapewniam Cie ze maja znacznie wyzsze tytuly naukowe i twoje zstwierdzenia dowodza ze zycia nie znasz :D Taa polibuda i mg inz marzenia sa piekne :D

Gość ueoueoidoak
bo polak jest miszcz Co niektórzy może i mają jakieś wykształcenie, ale większość nie, więc nie pierdol!!!!!!!!!!! A inż już jest a magister w trakcie :) Że ty skończyłaś/eś ledwie liceum to już twój problem i twoje marzenia :P

Gość ?????????????????????????????
ueoueoidoak ła da fak?:| ewa 33 twoje wypowiedzi bardzo trafne - niestety naplodza debili i nic sie w tymkraju nie zmieni:(

Gość ueoueoidoak
Dobra widzę że temat się skończył to się przyznam :P Autorka tylko zaczęła temat a ja się pod nią podszywałem :P Żeby nie był.