Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dajcie spokój z nikiem

bryczką do ślubu ale ....

Polecane posty

bryczką do ślubu a cała rodzina w krzyk!:o Ale nam sie to podoba ...kurcze tylko jeszcze nie wiem jaki to moze byc koszt

:(

Gość Tonter
Sa lepsze sposoby - w Krakowie mozna wynajac lektyke. Pomysl jak wtedy kolezanki by zazdroscily

też miałam takie plany, ale był problem bo czarni nie chcieli mi wpuścić bryczki pod katedrę więc niestety, ale zrezygnowałam koszt, przy ogólnym koszcie ślubu i wesela, jest nieznaczny

u mnie z "czarnymi :) nie edzie problemu ale wszyscy w rodzinie wsiedli na mnie ze wywalam kase w błoto ...boszzzz nawet nie pytałam juz nigdzie co i ile kosztuje ..:O :O

Gość świetny pomysł
Ja jechałam bryczka do ślubu. Tyle,ze ja miałam cały orszak - 2 bryczki ( dla rodziców) i z 10 jeźców (część z nich w strojach szlacheckich). Taka mi mąż niespodzianke zrobił;-). Koszt wypożyczenia bryczki ok 1000

ale 1000 za te dwie- już ogólnie za wszystko ? czy tylko dla was bryczka za 1000?

Gość świetny pomysł
Dla nas -800 do 1000zl. Mąż jest z tematem troche związany,dlatego wypożyczył 2. Na początku sobie myślę,że obciach,bo jaka to ja księżniczka...

Gość świetny pomysł
Koszt 1bryczki ok 800 do 1000zł*

To zależy jeszcze skąd pochodzisz,my z mężem rok temu jechaliśmy taka bryczka i płaciliśmy coś ok 500 zł. Pomysł jest naprawde świetny,jeśli boje z mężem tego chcecie to nie przejmujcie sie gadaniem rodziny,to Wasz dzień i powinno być tak jak Wy chcecie. Chyba że to rodzice płacą za ślub i wesele to inna sprawa...

no i dobra! Macie racje -mój slub? moje wesele? no i zrobie tak jak chce...pogadam z facetem .Slub na wielkanoc ale juz chyba trzeba uzgadniać takie sprawy //

Gość hłehłe......
Księżniczki od siedmiu boleści się znalazły he he :D Nawet nie wyobrażacie sobie jak to komicznie wygląda. Na co dzień większości słoma z butów wystaje, chamstwo, wulgaryzmy i brak szacunku do samych siebie, ale na ślubiku trzeba księżną rżnąć, niech wszyscy widzą :D

dzieki wam wszystkim 👄 🌻

nie wysilaj sie ...:) 🖐️

Gość hłehłe......
Nie jesteście żadnymi księżniczkami! :D Kogo chcecie oszukać?? Może siebie same?

Gość świetny pomysł
Dla mnie ślub to wyjątkowy dzień,jeśli chcesz wynająć bryczke to to zrób choćby i na przekór wszystkim. Już teraz rzadko ludzie robią wesela wg tradycyjnego podziału tzn młody m.in auto,alkohol.

ale to juz postanowione !:) będzie bryczka !!!:D W sumie mój ślub i wesele !!!Facet sie zgodzi bo juz o tum kiedyś gadaliśmy A co do tej cwaniary " hłehłe...... KOCHANA KAŻDY SĄDZI WEDŁUG SIEBIE !Tak wiec pozbieraj słome ZE SWOICH butów i poszła na swoje podwórko ...🖐️

Gość enkabenka
Bryczka bardzo fajny pomysł :) Obciach to limuzyna, totalne wieśniarstwo dla bezguści :)

Gość hłehłe......
Oczywiście, facet się zgodzi na wszystko, bo co ma biedny zrobić? Tak się wszystkie jaracie tym weseliskiem, że aż strach wam uwagę zwrócić, że coś może jest nie na miejscu albo jest przesadą.

Gość no widzisz jak ty zazdrościsz
az kipi ta złość ...a co ? biedulki nikt nie chce -czy rowerkiem do ślubu jechała ? :O :O

Ty hełehe-coś tam zalatuje od Ciebie po prostu staropanieństwem. Sama jestes taka beznadziejna że nie chce Cie żaden facet i boli Cie to że my mamy wspaniałych męzów i jesteśmy szczęśliwe a Tobie pozostało tylko siedzieć i zrzędzić i obrażać inne dziewczyny. Ale mów sobie,nie żałuj...:-)

Gość hłehłe......
Typowe myślenie polaczkowatej baby, jak coś ktoś krytykuje to na pewno zazdrości. Do głowy wam nie przyjdzie, że komuś wasz ŚWIETNY pomysł może wydawać się zwyczajnie śmieszny. Przerost formy nad treścią.

Gość hłehłe......
Ha ha :D no i te teksty o staropanieństwie :D Już widać jaki macie tok myślenia :D kobieta samotna = nieszczęśliwa, zazdrosna i przegrana. Gratuluję wam rozumowania. O mój związek się nie martwcie ;) życzę wam, żeby wasze były tak udane jak mój :D może wtedy nie będziecie musiały dowartościowywać się w taki sposób.

No i kto tu sie dowartościowuje:-) he he he Jak sama powiedziałaś Nasz pomysł nie musi sie każdemu podobać, tak samo to co Ty sobie wymyślisz na swój ślub a wiec nie krytykuj innych,bo to co się komu podoba to jego indywidualna sprawa. A od Twoich wypowiedzi na kilometr wali zawiścią więc sie nie dziw że interpretuje to jako wypowiedzi starej zgorzkniałej baby...:-)

Gość no widzisz jak ty zazdrościsz
"samotna = nieszczęśliwa, zazdrosna i przegrana. Gratuluję wam rozumowania. " ALE nie poradimy nic na to ,że : CZŁOWIEK SZCZĘSLIWY NIE JEST ZŁOŚLIWY !

Gość vfd
kiedyś widziałam taką scenkę heheh - środek blokowiska, obok rozgrzebany śmietnik, a tutaj bryczka pod klatką i panna wsiada do środka... hehe ni przypiął ni wypiął :/

Hłehłe- chyba za bardzo szczęśliwa to nie jesteś skoro wylewasz żale na forum... PS. A ty jaka jesteś jak nie polaczkowa? Zachodnio czy wschodnioeuropejska? Spadaj stądbop szkoda czytać twoich wypocin.

Gość diabeł wcielony ____________
hłe hłe nie musisz sie wysilać i tak widać ze to TWOJE DZIEŁO .............."vfd kiedyś widziałam taką scenkę heheh - środek blokowiska, obok rozgrzebany śmietnik, a tutaj bryczka pod klatką i panna wsiada do środka... hehe ni przypiął ni wypiął "......... Nie widziałam podobnych obrazków i nie wierze aby ktos tak robił

Gość a ja tam uważam ze fajna
jest bryczka i wcale dziewczyna nie musi rznąć księżnej! Bo dla królewny czy ksieżniczki to już kareta by sie nadała a bryczka czy kolaska to raczej dla prostycz ludzi ....:P ojjj widze ze komuś żal doopsko ściska 🖐️