Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagna88

pediatra w olsztynie

Polecane posty

Gość dagna88

Witam, mam niespełna 2 letnia córke, która od połtora miesiaca ma silny katar. Chodze do przychodni Remedium na Obronców Tobruku w Olsztynie, jednakże lekarki które tam przyjmuja sa tragiczne. cały czas mowily mi ze dziecku przedluza sie infekcja wirusowa i tyle, nie chcialy dac skierowania na wymaz z nosa wiec zrobilam go na wlasna reke. wyszly dwie bakterie w tym pneumokoki, na ktore corke sczepilam! dopiero laryngolog nam pomogl, tzn dziecko bierze antybiotyk i zobaczymy jak to dalej sie rozwinie. Dzis poszlam do owych lekarek powiedzialam co i jak, a one ze tak podejrzewaly. no rece opadaja, a dzieciak drugi miesiac sie meczy. Poprosilam o przebadanie siebie bo mam mocny duszacy suchy kaszel, uslyszalam ze to zapalenie gardla, tyle ze gardło mam czyste i wogole nie boli. mam ich dosc, szukam lekarza pediatry dla mojegoo dziecka, ale koniecznie na nfz, poleccie mi kogos w olsztynie! eh ale sie wygadałam :)

Gość ja Ci moge polecic mojego
sama sie u niego lecze, ale jest tez pediatra i jest zajebisty, konkretny itp. dr Pawel Adamus, przyjmuje w przychodzi PULS na Świtycz-Widackiej na pieczewie. powodzenia.

Gość Jestem.....
ja polecam doktora Paseckiego z przychodni Animus. tu jest adres strony i wszystkiego się dowiesz: www.animus24.pl