Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staramatrona

Dziecko po 40

Polecane posty

Gość staramatrona

Mam 40 lat a mąż 42, mam syna z poprzedniego malzenstwa ktory ma 16 lat. NO i teraz mąż chce mieć dziecko :O co o tym myślicie? Ja uwazam ze juz jestem za stara.

Gość Penelopka z Katowic
no a moja szwagierka urodziła majac 38 lat i też super. Nie jesteś za stara.

Gość Multimedia
Przede wszystkim zapytaj sama siebie czy Ty tego chcesz. Jesli odpowiedz bedzie twierdzaca to mysle, ze nie ma problemu. Idz do lekarza, przebadaj sie, pogadaj o ewentualnych zagrozeniach, wysluchaj porad i... Do dziela!

Gość Mama 2- latka
Jeśli obydwoje tego chcecie - powodzenia :)

Gość smutnommmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja mam w rodzinie dwie babki co w wieku 40 lat urodziły ale im dzieciom to na dobre nie wyszlo. Sory za szczerosc ale babkom odwalilo i chcialy dzieci nanczyc cale zycie skonczylo sie w obu przypadkach ze dzieci nie chca kontaktu z nadopiekunczymi rodzicami.

a no stara rura . Ja sobie nie umiem wyobrazic jak takie stare pruchna figlują i fikają koziolki na lożu małużeńskim::D:D:D: To jest dobry wiek na zalożenie mocherowego bereta i czekanie na wnuki!!!!!!!!!!! A nie matkowanie w glowie:classic_cool:

Gość Chryste Panie , Mateczko Kozł
koleżanka w pracy ma dziecko po 40 , teraz dziecko ma 12 lat i nie każe matce przychodzić do szkoły, bo się wstydzi, jak się z niego śmieją dzieci, że ma babcie a nie mamusie.

Przychodze kiedys po corke do przedszkola. Wybiega dziewczynka-lat 4. Sciskaja się z kobitą ciesza i takie tam pierdoły. Ja się odwracam i mówie. Ale ma pani słodka ta wnuczusie. A baba do mnie. To nie wnuczka ! To córka!!! Kurwa.Dobrze,że nuie mam w sobie za grosz wstydu i skrępowania bo w przeciwnym razie powionnam sie zapasc pod iemie. Ale to baba raczej miała wiekszy problem niż ja

Gość lulububununu
Mam koleżankę, która była wychowywana przez starszych rodziców. Gdy ona miała 20 to oni 62. Siostra jej miała 40 lat, czyli tyle, ile powinna mieć jej mama, a jej siostrzenica była w jej wieku, czyli była ciocią dla swojej rówieśniczki. I była totalnie dziwna ta panienka, jakby zacofana..niby miała komputer, komórkę, ale poglądy takie jak u babć w przychodni... uwazam że to nie jest wiek na dzieci. Chociaż nie jesteście starzy.

mam żonę po czterdzesce, myślę, że chyba by się wściekła tak strasznie, że zaciążyła, że rozwód gotowy.

Gość podobno jebnięte bachory
się rodzą gdy się ma dziecko w tak starym wieku

nie podobno, a na pewno, bo geny są coraz gorsze, wybrakowane, a plemniczki mało ruchliwe, a tym samym felerne.

Gość aha ii ach
"T jest dobry wiek na zalożenie mocherowego bereta ' Za to, Pestycyd, na naukę jest zawsze dobry wiek. Dwa błędy (ortograficzny i składniowy) w krótkim zdaniu. Rodzice za starzy byli, kiedy cie spłodzili i stad przestrzegasz innych? Jak tak cię czytam, to stwierdzam, że słusznie. :P

a dlaczego nikt tu nie wspomiał o zespole Dawna, czyżby temacik Dawna , tabu?????????

Gość aha ii ach
ciebie tez chyba starzy spłodzili :o

Gość A.....a
Takie myślenie,to tylko w naszym kraju kochanym:O Sama jestem dzieckiem urodzonym przez moją mamę w wieku 40 lat:):)Nigdy,nigdy w życiu nie wstydziłam się mamy(zresztą,była tak piękną kobietą,ze koleżanki mające młodsze sporo mamy zazdrościły mi mojej)Moja mama to cudowna kobieta.dziś 80 letnia,wciąż ciesząca się dobrym zdrowiem i pełna swojego wigoru.Jestem dumna z tego,jak mnie wychowała,na jakiego wyrosłam człowieka:)Nigdy też,nikt w szkole,klasie czy gdziekolwiek nie dokuczał mi z powodu wieku mojej mamy.Ale tutaj akurat,sama zresztą będąc mamą wiem,że to zależy od tego jak wychowujemy swoje dzieci.Jak czytam niektóre wypowiedzi,to aż żal,bo już wiadomo,że dzieci tych osób,będą kiedyś myślały podobnie!!! pestycyd28 - Do Ciebie osobno,bo najbardziej rozśmieszył mnie Twój wpis.Gwarantuję Ci,że jak będziesz w wieku 40 lat,inaczej będziesz tutaj śpiewał(ała)A już na pewno dopiero wtedy będziesz wiedział (ała) jakie fikołki można wyprawiać na małżeńskim łóżku:P

Gość A.....a
A do autorki tematu - Nie mogę pojąć,jak kobieta 40 letnia może pisać o sobie,że jest stara:)Absolutnie nie jesteś stara!!:classic_cool:

17.10.2011] 16:10 [zgłoś do usunięcia] aha ii ach ciebie tez chyba starzy spłodzili a co mieli zrobić, matula miała 19 lat a stary 23

Gość Anelajnes34
Nie chce sie czepiac,zespół Downa a nie Dawna .Pojedz na Pilicką lub do innego Osrodka Wczesnej Interwencji i i zobacz ile jest młodych kobiet z takimi dziecmi.A ze z wiekiem ryzyko urodzenia dziecka z ZD rośnie,to już inna sprawa.

Autorko co to w ogole za glupie pytanie "co wy o tym myslicie?"? Bedac w wieku 40 lat jestes doswiadczona i dojrzala kobieta,ktora na pewno wie co robi. Jesli oboje chcecie dziecka i macie na to warunki to dlaczego nie?

Gość możliwe że są bo to tak trochę
w wieku 40 lat, znowu pchać się w pieluchy, i ogólnie w bachora, to trzeba rzeczywiście miec we łbie nasrane albo zaczdzenie PiSem

Gość możliwe że są bo to tak trochę
wstyd to jest dać sobie bachora zrobić po 40-sce, a potem w porodówce wysłuchiwać przysrywanie młodych pielęgniarek i połoznych.