Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleuchna :)

czemu te dzieci są dzisiaj takie niedobre?

Polecane posty

Dlaczego nie mają za grosz szacunku do dorosłych...do nikogo? no chcę znać odpowiedź wreszcie na to....bo to co widzę to o pomstwę do nieba woła:O

bo w dzisiejszych czasach dzieci nie sa wychowywane tylko chowane-"byle do osiemnastki" ZKiedyś dzieci mialy do wszystkich szacunek bo rodzice po mimo zapracowania mieli dla nich więcej czasu.DZis do tego nie przywiazuja uwagi-bo wazniejsze są dla nich sprawy typu-tipsy-solara-kawusia -papieros-necik. A nie nauczyc bachora podstawwych slow grzecznosciowych. Pozatym z kad i od kogo dzieci maja brac przykład skoro matki po 16 -18 lat maja -w glowie nasrane więc co moga przekazac dziecia? Jak sie najebac na bibce albo puścić na dyskotece???? Prosze Cie! Większość dzieci to typowe małe rozpuszczone skurwy syny!!!!!!!

A ja z takimi skurwysynami właśnie pracuję:O I nie jest mi wesoło, ale nie zapowiada się na zmianę.....może kiedyś, na razie dobrze że jest praca:O Tyle już przykrych słów słyszałam od dzieci, spierdalaj na porządku dziennym:O To jest STRASZNE

Gość ty napewno swoim przekazesz w
genach nieuctwo!bo w dzisiejszych czasach dzieci nie sa wychowywane tylko chowane-"byle do osiemnastki"ZKiedyś dzieci mialy do wszystkich szacunek bo rodzice po mimo zapracowania mieli dla nich więcej czasu.DZis do tego nie przywiazuja uwagi-bo wazniejsze są dla nich sprawy typu-tipsy-solara-kawusia -papieros-necik.A nie nauczyc bachora podstawwych slow grzecznosciowych.Pozatym z kad i od kogo dzieci maja brac przykład skoro matki po 16 -18 lat maja -w glowie nasrane więc co moga przekazac dziecia?Jak sie naj**ac na bibce albo puścić na dyskotece????Prosze Cie!Większość dzieci to typowe małe rozpuszczone sk**wy syny!!!!!!wez napisz ten post po POLSKU!

Gość Penelopka z Katowic
ale kiedys kobiety czesciej wychodziły za maż w wieku 18- 20 lat. Moja teściowa wyszła za mąz w wieku 20lat, druga ciotak też jak miała 18-lat. to nie prawda że teraz są młode matki.

Oleuchna.Wspólczuje:-( Szkoda ,że nie możesz pszyjebać. Ja raz szturchnelam takiego bachora w piaskownicy. Nie chce mi się opisywać z jakich przyczyn. W każdym bądz razie zaslużyła sobie. Matka to prawie zawalu dostala.Powiedzialam jej że jak sobie tak chowa bachora to niech się pózniej nie dziwi ,że ktoś mu przywali. Baki francowate.

Gość 678987678909876
tak bo strasi ludzie sa kulturalni tylko dzieci złe hahaha zobacz jak sie struhy zachowuja jak potrafia wyzywac ludzi itd

nie będę kłamać, ze nie mam ochoty na to...ale niestety nie mogę. Szacunku w każdym razie u niektórych zero. Wszelakie 'metody' których się nauczyłam na studiach jak opanować rozwydrzoną, chamską, bezczelną grupę mogę sobie wsadzić:O Nie działają - sprawdzone i potwierdzone:O Nie mówię , są też fajne, miłe, dobrze wychowane dzieci:) Ale giną na tle przyszłych bandytów.