Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammmaa nie wiem

czy ja mam złego męża czy wybrzydzam?????

Polecane posty

Gość sammmaa nie wiem

czy powinnnam sie cieszyc ze mam takiego męza czy ja wydziwiam??? robimy wspolnie zakupy, razem spacerujemy z dzieckiem, mała ma 14miesiecy, jak ktos z nią zostanie to idziemy do kina do restauracji, w sumie to nawet z dzieckiem chodzimy wszedzie, on nigdy w niedziele nigdzie nie idzie, niedziele są rodzinne.... tzn zawsze w niedziele gdzies razem idziemy gdy ja chce isc na silownie do kolezanki on posiedzi z dzieckiem gdy np.jechalam do innego miasta na caly dzien cos pozalatwiać i zrelaxowac sie tez to on caly dzien byl wtedy z dzieckiem spacerowal z nią usypial itp on nosi tez ciezkie rzeczy dla nas zgrzewki z wodą itp on gotuje dla nas obiady, zawsze on, a jak mu sie nie chce to cos kupujemy gotowego:) ale: -brakuje nam namietnosci w łozku on juz nie patgrzy na mnie jak kiedys nie jestem dla n iego atrakcyjna sam mi to powiedzial wprost ze kiedys mu sie bardziej podobalam -denerwuje mnie tez że swieta mamy takie byle jakie ja on i dziecko bo on nie chce isc do mojej rodzinki a ja do jego (ja nie chce isc do jego rodzicow bo mnie obgadują itp mąż zreszta tez ich nie lubi!) wszyscy mają swieta takie chociaz w 5-6osob a tu tylko myu sami -kolejną wadą jest to ze on traktuje mnie bardziej jak kolezanke niz kobieete:( -on ma duzo zajec poza domem -woli wieczorami ogladac tv lub komp niz polezec ze mną pogadac itp rozmawialam z nim 100000 razy na rozne sposoby o tymn co czuje ale nic nie dziala czy powinnam cieszyc sie z tego co mam>>???? czy ja wydziwiAM?

Gość tak mysle
uwazaj tylko by jakas inna nie zlapala go w swoje lapy i nie stala sie dla niego ''kobieta'' ktorej w tobie nie widzi bo nawet tego nie bedziesz miec co masz ;) Postaraj sie cos zmienic w sobie ;)

Gość obniżaj już
ciesz się i przyjmij do wiadomości że z czasem w każdym związku namiętność powoli zamienia się w czułość, zapytaj męża co byś mogła zmienić żeby znów mu się podobać. i myśle, ze nie chodzi o to że on cię traktuje jak koleżankę ale jak partnerkę. no sorry jak już ugotuje obiad to daj mu chwilkę na tv:P a co do świąt no cóż, trochę to smutne ale może wy zapraszajcie gości? może idź sama z dzieckiem albo postaraj się go namówić.

Gość mój maż ............
mój też uważa że byłam ładniejsza w wieku 18lat:) Nigdy też nie miał czasu dla mnie, wolał pograć na kompie w durną gre czy pooglądać tv. Gdy pojawiło się dziecko mało z nią przebywał. Rzadko kiedy miał ochote z córką się pobawić itd..... Seks rownież bez szału. Wszytko się zmieniło jak mąż 2mies byl w szpitalu

Gość czy jej nie rozerwało
Kobieto, jesteście teraz rodzicami, więc mąż patrzy na ciebie w inny sposób. Nie jak na miss, tylko jak na matkę swojego dziecka. Kit z namiętnością. Najważniejsze, że zajmuje się dzieckiem. Przecież to jest takie słodkie, kiedy rodzice sa rodzicami. :-)

Gość mamamam27
fajnego masz męża - ja z domu niema jak wyjść - zero koleżanek - rodzina od święta przychodzi - ja sama