Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammmaa nie wiem

ile macie ubranek dla dwuletniego dziecka?

Polecane posty

Gość sammmaa nie wiem

ile macie ubranek dla dwulatki i jak czesto pierzecie? body tez macie na 92 lub 98 czy juz niepotrzebne wam?

Gość chcę lato!!!!!!!!!!
moja ma 2latka a body od dawna już nie nosi. Właśnie pochowałam jej letnie ubrania i jestem na etapie zakupów jesienno zimowych. Póki co mamy: ok 10bluzek z dł rękawkiem 2cienkie tuniczki z dł rękawkiem 4sweterki również dłuższe za pupcie kilka par rajstop z 7-8bluz 7par spodni reszte właśnie będę kupować bo już powyrastała mi z 92. Piorę co2dzien strasznie się brudzi

Gość a ja mam ina
Równie dokładnie wiesz ile sama albo Twój mąż ubrań posiada? W ogóle co to za pytanie? Czemu ma służyć, zamiast pisać iw ogóle wymyślać takie debilne pytanie weź się kobieta za coś pożytecznego. Z przykrością stwierdzam, że pokaźna liczba kobiet po porodzie przechodzi INTELEKTUALNE UWSTECZNIENIE, nas średnią ilością płatków, którą posiadają stokrotki w ogródku sąsiada też się zastanawiasz?

Gość chcę lato!!!!!!!!!!
wiem ile ma bo dopiero co przeglądałam ubrania poza tym wiem ile kupuję tak samo ja piorę czy prasuję i to nie jest liczenie do 100. doskonale też wiem ile mąż ma ubrań

Gość a ja mam ina
To może zamiast tu siedzieć zacznij robić to co Ci najlepiej wychodzi wypełnianie obowiązków domowej gosposi.

Gość chcę lato!!!!!!!!!!
a ty myslisz że mój świat tylko na tym się kończy? Widać w twoim przypadku owe uwstecznianie widać doskonale

Gość ja mam mnóstwo ubrań
3 wielkie pojemniki z ikea w garderobie.... uwielbiamy ciuchy i ja i moja mama :) ...dzięki temu, piorę praktycznie 1x w tygodniu - wiadomo 1x wkład kolor i wkład biały czyli 2 pralki 1x w tygodniu... Co do body, to odkąd mały załatwia się na nocnik, to sa niewygodne, ubieram mu rajtuzki i w które wkładam podkoszulkę - to lepsze rozwiązanie jak trzeba dziecko szybko na nocnik wysadzić.

Gość a ja mam ina
Widać w twoim przypadku owe uwstecznianie widać doskonale' Widocznie widać, nie komentuję.

Gość hi hi hi hi hi..........
ja stawiam na markowe porządne ubrania które nie staną się zwykłymi szmatami po pierwszym praniu. Za dziecięce ubrania płacę tyle samo co za swoje czy męża więc aż dużo ich nie mam. Przeważnie kupuję co miesiąc po 5-6rzeczy bo mój limit na dziecko (chodzi mi tylko o limit na ubrania) to 400zł

ja mam synka 2-letniego . ma mnustwo rzeczy . ma po starszym bracie no i dostawalam bardzo duzo . sporo wydalam do 2 kolezanek . ma 10 par rajstop( a mial okolo 30!) skarpet 15(a mial okolo 40) bluzek na dlugi rekaw 15( a mial ze 25) spodni ma okolo25 (mial okolo 50) bluz ma okolo30 ( a mial okolo 60) bluzek na krotki rekaw maokolo 30 ( a mial okolo 60) butow na jeden rozmiar ma okolo 7-8 roznych sweterkow 6 ( a mial okolo 10) kamizelek ma 14 (ostatnio liczylam ) kurtek jestennych 6 (a mial 8) zimowych ma 5 ( a mial 8) body na krotki rekaw -10 par body na dlugi -15 par body nanaramkach -15par spodenki okolo 10par do tego sp[odnie3/4 ---4pary pizamki _3 pary spiochy (i pajacyki )--- 6par czapek okolo 20

Gość chyba wiekszość mam
wie ile czego dziecko ma! Ja zamawiam ciuchy na allegro i wiem doskonale ile czego dziecku kupiłam bo np 10 swetra nie potrzebuję a 10 bluzki tak

ja mnustwo rzeczy dostawalam do pierwszego dziecka , wiec drugi syn ma po pierwszym . no i teraz tez dostaje.. wiec pozniej wydaje to kolezanka a sobie zostawiam te ktore sie mi najbardziej podobaja .

Gość obniżaj już
ja mam sporo lubię jak synek jest czysty i przebieram go kilka razy dziennie, jeansy ok 10 dresy ok 8 body 20 rajtuzy 10 bluzki z długim 20 bluzy 7 sweterki 5 kurtki jesienne 4 kombinezonik na zimę na razie jeden. :) syn ma 14 miesięcy.

Gość nie no....
ty wyzej..widziałas tytuł topiku tępa locho? 14 miesieczniak to nie 2-latek idiotko

Gość obniżaj już
dziewczyno ktoś na twoim poziomie intelektualnym nie ma prawa mnie krytykować, w ogóle gratuluję, że pojęłaś trudną sztukę pisania.

Gość gjhkcgkgkc
moje dziecko ma 2 lATA i nosi ubranka na 110 , wy chyba jakeś karły w domu chowacie, że ubranka na 92 i 98 kupujecie

Gość nie no....
ty kurwo jebana twoj bachor obszczymur pewnie tak samo debilny jest jak ty:D:D:D:D:D:D

Gość gjhkcgkgkc
Nie mutant, tylko wysoki bardzo, ma 102 cm ,a Twój zapewne z 90 cm i zostanie później popychadłem w szkole

Gość mabuahahahahahaha
usmialam sie 102 to na szczudlach pewnie

Gość gjhkcgkgkc
na szczudłach to cię robili

Gość mabuahahahahahaha
ty to kijka masz w du.pe wsadzonego dlatego takaś wysoka i dziecku też już rurę przepychasz by był wysoki jak mamusia

Gość ona-29-
Tak sie zastanawiam po co ta licytacja.Kto ma wiecej.Watpie zeby ludzi w Polsce stac na kupowanie tyu ubran.Chyna ze na bazarze:)

Gość gjhkcgkgkc
a co zazdrościsz karakanie???

Gość mabuahahahahahaha
kija w du.psku? nie nie zazdroszczę

po pierwsze nie moj, tylko MOJA :D corka.... akurat jesli chodzi o wzrost jest na 75 centylu-jak dla mnie idealnie:D a popychadłem w szkole to bylas chyba ty:D

i akurat trafilas idelanie-90 cm to jest sam srodek siatki centylowej:D czyli wiekszosc dzieci w tym wieku ma tyle wzrostu:D a ze twoj wybryk natury ma 102 to juz nie nasza wina:D

Gość gjhkcgkgkc
nie denerwuj się tAK, bo Ci żyłka w dupie pęknie.Możesz sobie mówić, że wybryk natury, ale ja wiem swoje i widze wzrok zazdrosnych mamusiek, które urodziły takie wyperdki jak Twoje