Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonatyyyy36

niezadbane kobiety

Polecane posty

Gość 34234234
ja niedawno kupiłam na allegro, buty sprowadzone z usa, miałay byc super mocne, i szyte. PO jednym dniu mi się tył zupełnie rozkleił. jeszcze mi sie tak nie zdarzyło. Pisałam już dwa meile do sprzedwacy, zero dozewu. chyba moge wstawic negatywa?

kto ci takich bzdur naopowiadal ze tam kupisz buta za 2-5 zl? bylam tam nieraz , czasami i tam sie zaopatruje , ale nigdy nie spotkalam tak tanich butow, najtansze jakie tam kupilam to po 5,50 hyhy chinski badziew? a gdzie teraz znajdziesz cos" niechinskiego"?

Gość 34234234
a j ak wybierasz hurtownie? musisz jezdzic bardzo daleko?

Gość a ty myslisz ze cale zycie
bedzie sie starac?? juz Cie zlapala i ma gdzies wyglad. wie ze jej nie zostawisz.a odnosnie Twojego zdania ze nie ma obowiazkow, to nawet nie wiesz jak ciezko jest w domu, z pozoru tylko jest latwo a tak na prawde to normalna fizyczna robota + dziecko i to 24/24 a nie ze odbebni iles godzin i ma wszystko podane pod nos.powinienes ja na rekach nosic a nie narzekac!!

Gość Laryssa.
no słyszalam od znajomej, co sie troche chciala tym zajać, że baleriiny po 2,50zl kupowala :P ale ponoć miewali jakieś splesiniałe itp, a ona handlowała na bazarach tylko i szybjo zrezygnowala, bo ją straz miejska pogoniła. Dobra Stokrotko, stokrotne dzieki za wszystko 🌼 ja juz mykam spac, bo nie wstane. Przecież, zgodnie z tematem, trzeba o siebie zadbać. Zanim wyjde z lazienki, będzie po 23 😭. Dobranoc wszystkim, przepraszam za tak wielki off-topic, ale wiecie-rozumiecie :classic_cool:

Gość 34234234
stokrotka, jestes z wrocławia?

Gość zapach pomarańczy...
'zonatyyyy36' Na pewno tu wrócisz, żeby poczytać. Jaki z ciebie wspaniały mąż, opisałeś codzienne życie swojej żony na kafeterii. I czytają o tym wszyscy, co piszą na tym portalu z całej Polski. Powodem jest lenistwo twojej żony, która potrafi całe dwa dni chodzić w obdartych dresach, z dziurą w kroku i sprzątać... Jaka nędzna kreatura z ciebie, co nie potrafi szczerze o tym problemie porozmawiać z leniwą sprzątającą żoną, dbającą o wasze wspólne dziecko. Pragniesz, żeby żona przywitała cię powracającego z pracy, pięknie ubrana, uśmiechnięta, jak Maryja panna z portretu malarza, z dzieciątkiem na ręku. Może i tak by się stało, ale sam doprowadziłeś do takiego zaniedbania. Rozmowa szczera wszystko by wyjaśniła. Taki tchórz z ciebie, co wszystko wyjaśnia żonie na zasadzie niedomówień. Drogi panie... jesteś fatalnym mężem, dużo wymagasz nic nie dając w zamian. Wyrzuć te łachy żony, daj jej kwiaty z zaproszeniem na kolację w restauracji i będziesz miał idealną żonę. Najlepiej po pracy zjeść obiad i zamiast pozmywać, pomóc w czymś żonie, siądzie taki mameja do kompa i opisuje wady swojej partnerki przez całe popołudnie, bo nie ma nic do zrobienia po pracy. A wieczorem, jak żona już uśpi dziecko, przytula się taki gad do tej obgadanej na kafeterii kobiety, uprawia z nią seks myśląc o jakiejś gwieździe z żurnalu, która cały dzień chodzi w wałkach, żeby na tej sesji zdjęciowej mieć najlepsze ujęcia dla takich debili, jak ty. Zadbaj lepiej w realu o żonę swą, bo możesz mieć w przyszłości zadbaną, piękną i złą. Głupich nie sieją, sami się rodzą, aby ubarwić swoje życie dla swojego 'widzimisię'. Lepiej dla ciebie by było , gdybyś nie zakładał rodziny, tylko żył w kawalerskim stanie. Pokaż ten topik swojej żonie, niech zobaczy kogo ma przy swoim boku na dalsze życie, i nie jest ważne w czym chodzi ubrana. Na tym topiku przez męża opisana, jest naga...

Kurcze, współczuję Ci. Kup jej książkę Sztuka wizażu, myślę, że po 1. jej pomoże po 2. da do myślenia, dalczego ją jej kupiłeś. Autorką jest Katarzyna Kozłowska-Kołodziejska. Teraz wydała niedawno książkę Akademia Makijażu, ale skoro nie lubisz za bardzo makijażu to pierwsza pozycja będzie bardziej odpowiadać:)

Muszencja, odbiegając od tematu, szukałam tej pierwszej książki i powiem, ze jest praktycznie niedostępna obecnie, w Drogerii Natura powiedzieli mi, że nie będzie jej już w sprzedaży, bo nie będą dodrukowywać "wydawca nie spodziewał się aż takiej sprzedaży". Za to Akademia Makijażu mi się podoba - fajne obrazki:D