Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam bekę z takich

po co laski z nadwagą się stroją, malują, farbują włosy?

Polecane posty

Gość figazmaczkiem
Jestem ciekawa, co byście powiedziały o grubych laskach na fitnesie. Mogą chodzić, czy to już próżny trud, bo są i tak nieatrakcyjne?:P

Gość Urughaijka
O kurcze, a co by dopiero było jakby napisala, ze nosi rozmiar 40 i jest normalna :d to by tona lasek sie odezwala, ze jest grubasem, więc i tak jest ok, że tylko jedna się oburzyła :]

Gość figazmaczkiem
Nie powiedziałam, że jestem grubaską. Powiedziałam, że grubaski mogą się ubierać, jak chcą. A czuję się w tej grupie, bo powinnam schudnąć. Trzymam ich stronę. Masz jeszcze jakiś problem?

Gość figazmaczkiem
Urughaijka: o to mi chodzi. Jakbym wstawiła zdjęcie, to bym się popłakała czytając komentarze. A jak od razu powiem, że cudów nie ma, to jestem idiotką, bo czekam tylko na pocieszenie. Jestem zdania, że każdy może robić dla swojego komfortu, co tylko chce. Grubaska może się malować, ktoś bez biustu optycznie go powiększać, chuda zasłaniać kości, niska nosić obcasy. Mi nikt tym krzywdy nie robi.

figazmaczkiem Jestem ciekawa, co byście powiedziały o grubych laskach na fitnesie. Mogą chodzić, czy to już próżny trud, bo są i tak nieatrakcyjne? takie maja u mnie szacuKen :D jezeli chca sie zmienic i walcza o to, to jestem jak najbardziej na tak :)

ktoś bez biustu optycznie go powiększać- TAAA A POTEM PODCZAS CHWILI INTYMNEJ TWOJE CYCKI ZNIKAJA RAZEM Z UBRANIE... UUUUuuu :P

Gość figazmaczkiem
Nie mówię o skarpetach w biustonoszu tylko o magicznych dekoltach ;) A że facet jest zawiedziony, sorry. Niech idzie do innej, tylko niech pamięta, że kościstej z biustem D nie znajdzie:P

Gość smart -ton
Wezmy Maryle Rodowicz KOBIETA WIELORYB ale az milo na nia popatrzec niejeden kosciotrup nie dosiega jej do piet.Kobieta zadbana pieknie ubrana piekne wlosy i ma w dupie wszystkie laskomanki

Gość figazmaczkiem
Mało widziałam bom młoda:P Ale swoje wiem. Cycki to w dużej mierze tłuszcz. Albo silikon, jak kto woli. Ale ty jesteś koksu, no to może rzeczywiście widujesz dużo lasek, które ważą 50 kg, z czego 10 kg to biust:P

Gość Paulaaaaaaaaaaaaaaa
nie jestem gruba ,ale zeby wygladac choc troche lepiej jakby sie jeszcze nie malowaly i niec ze soba nie robily to wygladaly by calkiem zle

Gość Paulaaaaaaaaaaaaaaa
i ja tez nosze rozmiar 36 ae taka chamska az nie jestem

Gość xyz none sens
Dziecko przecież one nigdy ładne nie będą. ale lepiej że tak w oczy nie kłują.

Nikt nie jest gruby z własnej woli i często to nie jest wina zaniedbania (kto jest gruby przez lenistwo widać od razu). Więc chociaż tak wypada o siebie dbać.

Matko... normalnie żal-- niedługo zaczniecie zabijać każdą osobę powyżej jakiejś tam wagi. Siedzicie i rozprawiacie na takie gówniane tematy, nakręcacie się wzajemnie, swoją nienawiść. Pierdolone gimgówna z IQ poniżej 40 :o A autorka tematu niech lepiej opowie o sobie- co ciekawego osiągnęła w swoim żałosnym życiu do tej pory, oprócz rozmiaru 36.

Gość greenocean
Nie wiem skąd tyle nienawiści w autorce tematu...może kiedyś właśnie jedna z grubasek uratuje ci życie lub pomoże w ciężkiej sytuacji,nie pomyślałaś o tym?...Każdy powinien czuć się świetnie ze samym sobą,ja np.miałam rozmiar 46,było mi z tym źle więc się odchudzam i jak na razie jest 42,jeszcze 2 rozmiary i będzie okej-wizualnie,bo wnętrze mam piękne tak uważam niezależnie od wagi i nie mówię tu o jelitach czy miednicy :) więc trochę szacunku do ludzi mała.

Gość greenocean
A co do dbania o siebie to uważam,że jest to podstawa chyba,że mówimy o rażącej tapecie i włosach w stylu ''wpadła mi suszarka do wanny'' no to sorry,ale nawet chudzinie nie pasuje ten cyrkowy image...ale dbać o siebie trzeba niezależnie od wagi. Z klasą i wyczuciem,tyle.

Gość tak tak !tak
bo chca byc inne lepsze odrozniac sie