Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsvng

posłuchjcie, heh:d

Polecane posty

Gość samsvng

Mieszkamy w akademiku, naprzeciwko naszego pokoju mieszkają dwie laski, jedna z nich to takaaa sukaaa... Nienawidze jej. Taka paniusia mądralińska, zarozumiała, coś ma w sobie odpychającego, aż nie rozumiem czemu tylu ludzi ją lubi, fałszywa jest, sukaaaaaa!!! no nieważne, dłuuuga historiaa... No ale... jak byłyśmy ostatnio u tej drugiej kumpeli w jej pokoju, to tamtej suki akurat nie było. Moja koleżanka i współlokatorka tamtej skoczyły do kuchni zrobić kawy, ja zostałam. Akurat siedziałam na łóżku tej której nie lubię i na szybko przeglądałam jej szafki tak popatrzeć co ma. W szafce koło łóżka znalazłam prezerwatywy, dośc dużo, z kilkanaście. :) Miałam broszkę na bluzce więc nie dużo myśląc odpięłam broszkę i każdą gumkę przekłułam. Hehehehe. :D:D Ona ma chłopaka i z nim sypia, ale to jest taki bawidamek i na pewno ją kopnie w zad jak tylko ona zaciąży. Hehehe. Nie mogę sioę doczekać! :D:D Nie macie pojęcia, dziś cały dzień banana mam na twarzy, aż kumpela pyta mnie czemu mam dziś taki wyjątkowo dobry humor. Hehehe... nie mogę..... :D:D

Gość hah hahahhahaha
dobre prowo :D:D

Gość phikus
i z paczki je rozpakowalaś, a potem magiczną różdźką, którą miała w szufladzie skleiłaś folie bez śladu ?

Gość a czemu osoby
phikus, że co?

Gość WeLiveWeLoveWeDie
Phikus - Debilu/debilko Prezerwatywy sa wsadzone do opakowania ktore mozna przebic razem z prezerwatywa bez wyjmowania ich i otwierania ... :O Chcialas zablysnac ale ci sie cos nie udaloo

Gość powiem i ja.....
oczywiście to prowokacja....ale jeśli jakimś cudem nie to jesteś nieźle pierdolnięta ...i to z Ciebie nie zła suka

ej nie czepiajcie sie phikus, nie jest poprostu zbyt rozgarnieta osoba i nie mozna sie z takich ludzi smiac.. :/