Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotność boli

Co jest ze mna nie tak że nikt mnie nie chce?

Polecane posty

Gość samotność boli
tez mi sie tak wydaje albo zajety albo ma nasrane ja trafiam na tych drugich zawsze tak było że się w kimś kochałam ale bez wzajemności ci erotomani we mnie no i tu tez bez wzjemności masakra ale juz mi lepiej mimo co niektórych wypowiedzi

A czemu mam nie przekazywać. Dziewczyna też piękna nie jest, powodzenia nie ma, więc przyczyna pewnie jest taka jak u mnie.

Gość samotność boli
Rhovannion z chcęcią bbym z toba popisała ale nie mam casu na wymioty

Gość nato nie ma logicznego
no i co ?moze ma skończyc tak jak ty ? :O niech juz sobie lepiej bedzia taka ze swoim optymistycznym podejsciem ,bo twoje nic dobrego ci nie przynosi masz 23 lata a zachowujesz sie jak zglusniala 80 latka

Gość samotność boli
ostatnio miłam taka sytuacje że facet od dłuższego czasu wiem ze mu się podobam chodzi za mna to normalka czesto się z tym spotykam tylko że 1 na 100 ma odwagę podejść a ja jestem zbyt nieśmiała by zrobić ten pierwszy krok

Gość dfgtry
u ciebie rowanin przyczyna lezy w twojej chorej psychice i zamiast tu przesiadywać non sto i stop non ,idz do psychiatry albo innego magika

Gość samotność boli
ja jak 80 latko ? to się zdecysdujcie bo ktoś mówił że jestem dziecinna

Gość hahahahahaaaaaaaaa
duch kafe cie pokocha :P

to do rohovanion bylo :O

Mnie żaden magik potrzebny nie jest. Trzeba się akceptować ze swoimi plusami i minusami. Ja wiem, że nie mam i nie będę mieć nikogo - pogodziłam się z tym i jest fajnie. Czego autorce również życzę.

Gość malowana lala:)
a moim problelem jest niesmialość :( szczegolnie jesli wiem ze sie podobam komus :( i przez to nigdy nie bylam w powaznym zwiazku bo kazdego faceta odrzucam i splawiam po kilku spotkaniach :(, boje sie zwiazku i mam niska samoocene uwazam ze nie zasluguje na nikogo, mimo ze jestem ladna, mam wyksztalcenie i prace to mam kompleksy i oniesmiela mnie to ze podobamsie facetom :( i tez mam 25 lat a zachowuje sie jak dziecko :(

Gość samotność boli
jaki to jest duch kafe cie pokocha bo narazie kojarzy mi się z kawą

ta a jeszcze wczoraj czytałam ze sie chcesz odchudzac zeby miiec faceta .. bla bla ba :O pierdolisz i wkurwiasz ludzi oficjalnie w stopce sobie wpisz :" jestem chora psychicznie nie słuchajcie mnie " zeby wszyscy wiedzieli z kim maja doczynienia :)

Gość dfgtry
pani psycholog sie kurwa znalazła ,a co byś ty zrobiła jakby nie było neta ? kot szklana kula i czary ?kurwa jakie zjeby tu siedzą to się w pale nie mieści od desperatów po desperatów :-D

Gość samotność boli
no to ja mam tak samo malowana lala:) tylko zę u mnie nie dochodzi do randki ale dziekuje za zrozumienie

a najgorsze jest to ze na codzien udaje kogos innego, nikt by nie powiedzial ze w 'srodku jestem '' szara niesmiala myszka'' bo wygladam i zachowuje sie normlanie.. i nienormlanie czasem tez :P

Gość samotność boli
ooo to niezła z ciebie aktorka ja tak nie umiem

Gość samotność boli
ok ja uciekam bede jutro po 18 tak jabyście chcieli popsiać o czyms

Gość dfgtry
jak ludziska tu się będą żalić i wysłuchiwać rad od taki samych niedojdów jak oni to ,nie wiem ale przecież to jest tragedia jak już chcesz kogoś znależć koniecznie to podstawa trzeba wyjść do ludzi cokolwiek to znaczy bo tutaj ani na żadnym innym forum napewno tego nie dokonasz chyba ,ze marzysz o związku z desperatem podobnym do ciebie to powodzenia :-D

zle to ujelam :P po prostu ze mna wszystko jest ok, dopóki nie zacznie do mnie startowac jakis facet :( najgozej jak wiem ze ja mu sie podobam i on mi też :( zachwouje sie wtedy jak idiotka,jestem nerwowa, denerwuje sie, nie wiem co mam mowic ehhh szkoda gadac :(

a potem udaje ze mam wyjebane na niego :( jestem kretynka ale nie chce byc stara panna :( najgorsze ze chce mi się.. no wiecie :(

Gość figazmaczkiem
Nie jesteś ładna i fajna tylko masz jakiś feler. Szukaj

Gość vejra
Dziewczyny potrzebuje pomocy, mam 20 lat jestem nie brzydką dziewczyną, lecz każdy ma swoje defekty i wady wiadomo:) Ale coś jest nie tak ze mną jak trafiam na faceta to jest on albo zajęty albo ma dziecko albo nieciekawą przyszłość lub też przystojny lecz myslący tylko o jednym, nie ubieram się dziewczyna lekkich obyczajów, staram się czuć się w stroju wygodnie i schludnie lecz także modnie. Nie wiem co się dzieje wokół mnie dlaczego trafiam na beznadziejnych facetów, siostra ma cudownego chłopaka wyglądamy niemal identycznie więc to nie powód wyglądu bo uważam że siostra mogłaby byc modelką, jednak wisi nade mna jakieś fatum, dodam że 5 lat byłam z facetem ale wszystko sie wypaliło i do dzis nie moge sie uwolnic od niego bo on wciąż żyję nadzieją do powrotu. Pomocy!

Gość sloneczko89
Mam 27 lat w tym roku bede miec. I cale zycie jestem sama bylam zakochana ale przeszlo mi. Ale nikt mnie nie chce wogole. Jestem gruba i brzydka. I nikt mnie nie chce. Co mam robic. Moje rowiesniczki maja juz facetow tylko ja nie mam .

Gość gość
A mnie każdy chce wystarczy zadzwonić i już jestem gotowa na s... i to w gratisów 788075987