Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotność boli

Co jest ze mna nie tak że nikt mnie nie chce?

Polecane posty

Gość samotność boli
ok wstawie foto

Gość samotność boli
a jak mam to zorbic? bo niee umiem tutaj

Gość samotność boli
wiecie co nawet bym chciała być brzydka bo musze całemu światu udowadniać ze ładnie nie oznacza głupia i udaje mi się to

Gość mska;)
to może jak twierdzisz że jesteś podobna do jessici biel to wybierz jej zdjęcie w googlu na którym ona jest podobna do ciebie i wstaw tu linka tej strony-wtedy osądze jak wyglądasz i coś ci doradze.ok? a jak nie to podaj nk

Gość bjbjbj
kazdej przecietnej szarej myszce rodzina mowi, ze jest ladna:D Nie moja droga, nie jestes ladna, bo faceci niestety glownie leca na wyglad i gdybys byla faktycznie ponad przecietna, to bylabys adorowana nonstop. Nie twierdze, ze jestes brzydka, ale widocznie jestes przecietna i to w taki nudny sposob, ale ok, dalej sobie wmawiaj jak 99% singli na kafe, ze jestes piekna i mezczyzni sie ciebie boja:D

Gość samotność boli
aha i zanim skomentujecie moje fotki mówię od razu ze nikt mnie nie poprawiał komputerowo więc nie są one dobre i perfekcyjne

Gość kartomania
Rozumiem, ze ten link to podszyw? Jeśli nie, to wybacz, ale wcale nie jesteś ładna, nie jesteś też podobna do jessiki biel. Jesteś mocno przeciętna.

Gość dfgtry
kurwa jak sie obserwuje tutejszych desperatów to normalnie szok jest ludzie opamietajcie sie nikt ładny i atrakcyjny tu NIE BAZDGROLI !! desperacja tutejszych pasztetów jest wręcz porazająca :-D :-D :-D

Gość samotność boli
móiłam że nie jestem fotogeniczna i na żywo wyglądam lepiej na 100 proc. i kurawa nie wmaWIAJCIE MI ZE JESTEM BRZYDKA CZY PRZECIETNA BO NIE JESTEM I TU NIE O TO CHODZI... a pozatym kazda przeciętna dziewczyna jjwst kurwa szczesliwa a ja czasmi bym naprawde chciała być brzydka bo tak było by łatwiej

Gość dfgtry
tu siedzi pasztet na pasztecie i pasztetem pogania :-D ale co robi z człowieka desperacja :-D

Gość samotność boli
znam brzydzesz n uiZ ja i są szczesliwe towarzysko

Gość ja Ci moge polecic mojego
nie wchodzi link

Gość kartomania
ja rozumiem, że ktoś może byc niefotogeniczny, ale bez przesady, to chyba Ty sobie wmawiasz że jesteś ładna! Może właśnie o to chodzi, jesteś mało atrakcyjna a masz się za piękność i faceci się z Ciebie śmieją... No na tym profilu na nk na żadnym ze zdjęć nie wyglądasz atrakcyjnie. Na zdjęciach z chrztu na dodatek masz ciuszki jak z bazaru....

Gość masz ładne rysy twarzy
jestes bardzo sympatyczna, nie przejmuj sie głupimi wpisami

Gość ggggggggggggasdfasdf
Wow, porzygałem się takie tutaj atrakcyjne dziewczyny są hehe A jakie skromne ;)

Gość 3t33t343t
oj przestańcie dziewczynę dołować, pięknością nie jesteś ale nie jesteś też brzydka, nie słuchaj zakompleksionych ludzi, kiedyś znajdziesz w końcu kogoś, trzymam za Ciebie kciuki

Gość urocza czarownicaaaa
tu siedzi pasztet na pasztecie i pasztetem pogania ale co robi z człowieka desperacja heheh dobre a ja myslalam ze jestem brzydka:)

Gość samotność boli
nie będe się tłumaczyc czy jestem ładna czy nie abo to nie o to chodzi jak bym brzydka to by ludzie na całym osiedlu nie gadali że jestem, najładniejsza... dla tych którzy twierdzo ze jestem brzydka powiem ze wtedy niezle pasztety mam y na osiedlu.... to naprawde nie o to chodzi bo np pulchcne osoby nieatrakcyjne maja klogoś a ja jestem sama

Gość dfgtry
ale jak ludzie musza byc zdesperowani , w momencie pojawienia się tematu o tym ,ze nikt mnie nie chce albo szukam dziewczyny czy faceta itp jest taki zlot desperatów obu płci ,że to chyba jest powazny problem społeczny :-D