Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotność boli

Co jest ze mna nie tak że nikt mnie nie chce?

Polecane posty

Gość samotność boli

Mam 25 lat i jestem singlem od ponad 5 lat. Jestem ładna tak więc mężczyźni się za mną oglądają. Głupia tez nie jestem a mimo to nikt mnie nie chce. Mój telefon milczy nikt nie dzwoni nikt nie pisze. Faceci jak się ze mną umówią to zmieniają zdanie 1dzień przed randka i się nie umawiają wcale. Ja już mam dosyć samotności. Nawet pojawił się we mnie strach że jak ktoś chce się ze mną umówić to wiem że zmieni zdanie i z reguły się nie mylę. Tylko nie wiem dlaczego?

Gość ggggggggggggasdfasdf
Może coś z twoim charakterem jest nie tak :P

Gość mnie nikt nie chce,
nie moge blysnac uroda, bo przycmiewa mnie kolezanka, milo.... :)

Gość ja Ci moge polecic mojego
kazdy odoluje randke?

Gość apsztyfikąt
Dziewczyny, nie bądźcie żałosne... Każda pisze to samo: "nikt mnie nie chce, a przecież jestem ładna, mądra, zabawna...". Kogo chcesz pocieszyć, chyba siebie? :D Gdybyś była taka idealna, to raczej nie byłabyś singlem przez tyle lat. Wybacz, ale jeśli faceci się za Tobą oglądają to nic nie znaczy....

Gość apsztyfikąt
Piszesz, ze faceci odwołują randki... Skoro jesteś taka ładna i fajna, to facet który umówił się z Tobą na randkę skakałby z radości a nie odwoływał ją, czyż nie? :P Może spójrz na siebie krytycznym okiem i zrób coś....

Gość samotność boli
tak każdy

Gość samotność boli
jestem ładna i nie wiem co jest nie tak naprawde każdy z rodziny mi to mówi i nie dla tego by mi było miło..... jedyną moja wada jest to że jestem chora i mam bliznę którą łatwo zobaczy iest ona na przuchu i jaK widac jak nosze zwykłą bluzkę bez dekoldu.... jak bym była brzydka to bym wiedziała że o to chodzi ale nie jestem

Gość Jayax
Nie wiem, moze jestes zbyt nachalna? Faceci tego nie lubia :)

Gość samotność boli
mi tez się to kupy nie trzyma inaczej bym nie pisala tutaj... czuje się jak szyba wystawowa w sklepie kazdy chce na nią patrzec le nikt nic wiecej nie chce

Gość Mark+Iza
jola rutowicz tez mowi ze jest ladna i ze wszyscy za nia sie ogladaja. czy wygladasz jak ona?

Gość apsztyfikąt
hahaha, każdy z rodziny mi to mówi :D:D:D No to żeś mnie teraz rozwaliła :D Złotko, nawet gdybyś była najgorszym paszczurem to rodzinka Ci tego przecież nie powie, dla babć, ciotek i wujków zawsze będziesz piękna :D Widać mężczyźni mają inny gust :classic_cool:

Gość Szmatlawny Prezes Wertyp
ja mysle ze wali ci z geby jak shrekowi i to dlatego...

Gość samotność boli
z nachalnościa to nie wiem możze jak chce kogoś zainteresowac to tak ale jak już ktoś jest mną zainteresowany to nie zdąże się nazucic bo kiedy jak ta osoba się rozmyśla.... rozumiem by to robiła jedna 2 osoby ale to robi każdy a w sumie się nie znaja

Gość apsztyfikąt
Nie wiem kogo chcesz jeszcze przekonać- zrozum jedną rzecz, najwyraźniej tylko Ty uważasz, że jesteś ładna bo nie wyobrażam sobie, żeby ładna dziewczyna w wieku 25 lat nie mogła się umówić na randkę! No nie ma szans, żeby koleś nie chciał sie spotkać z ładną dziewczyną....

Gość samotność boli
nie wyglądam bardziej jak jessica niel

Skoro jestes taka ładna i ''fajna'' to sie z Tobą umówie jak jestes z okolicy, już nie bedziesz mogła powiedzec ze wszyscy uciekli :P

Gość mska;)
mam dla ciebie zarąbiste rozwiązanie-może spróbuj z kobietą?

Gość samotność boli
każdy mi to mówi kolezani naprawde nie jesem brzydka * wyglądam jak jessica biel

Gość Jayax
Moze masz w sobie to COS, co odrzuca? Moze nudna jestes :p

Gość Mark+Iza
podaj swoj nr tel.kom. lub gg ja do ciebie zadzwonie :-P

Gość samotność boli
chyba łatwiej by mi była znalesc tą dziewczynę niż faceta... uczepiliście się tego że jestem brzydka i smierdzię naprawde taka nie jestem nawet się ekstra ubieram i nie wiem co jest nie tak słysze tylko przpraszam ale coś mi wypadło i koniec.... czasami mam wrażenie że jestemm aż za ładna ... wiem że myslicie co mslicie ale dziewczycna która wygrła konkurs na dziewczyne bonda nie moze być brzzydka

Gość samotność boli
a ty skąd jestes Przystojny_33

Gość mska;)
a masz może nk? może zobaczymy jak wyglądasz,wtedy ci coś doradzimy,bo co można doradzić osobie której sie nie widziało na oczy co z nią nie tak??Oo

Gość samotność boli
jestem bardzo ładna, moze to ich odstrasza? Co prawda mam jedną małą wadę, mam ciemne włoski na rękach, nogach, pod nosem oczywiście golę ale czasem nie nadążam za ich wzrostem i troszkę je widać...