Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buciek 222

czy to mozliwe?? test ciazowy

Polecane posty

Gość buciek 222

okres spoznia mi sie tydzien, robilam test, nic nie wykazal po 5 minutach, wiec wyrzucilam go do kosza. dizs rano patrze a tam bladziutka druga kreska.. mam pytanie czy to mozliwe ze po tygodniu od spoznienia sie okresu test nic nie wykazał??

Gość zrób 2 test
wynik się sprawdza z tego co pamiętam po określonym czasie, jak nic nie wykaże to nie zaciązyłaś... ale ta druga ledwie widoczna kreska, na pewno jej nie było wcześniej?

Gość figazmaczkiem
Siostrze tak raz wyszło, i była w ciąży. Powtórz test

Gość buciek 222
nie, kazalam chlopu sprawdzic po 10 minutach ale ten slepy nic nie zauwazyl, a dzisiaj sprawdzam i jest, wiem ze mogla zajsc jakas reakcja i nie wiadomo czy ufac temu. ale kiedys poztywny test wyszedl mi po 10 minutach i okazalo sie ze bylam w ciazy.. test zrobie jeszcze dzisiaj, poczekam na mojego.

Gość buciek 222
podbrzusze mnie nie boli, tylko troszeczkę pobolewa czasem. piersi mam nabrzmiałe i jakby większe, czuje sie jakbym była spuchnieta, do tego non stop chce mi sie spać..

Gość karolinka z ggg
ja jak robiłam test i wyszła jedna kresta a byłam w ciąży teraz okres spóźnia mi sie tydz i boje się zrobić test.

Gość buciek 222
karolinka, ja tez sie boje :( jestem jeszcze za mloda na dzieciaka, kocham mojego chlopaka, ale jestesmy krocoiotko razem i to nie jest dobry czas na bejbe. po za tym studia itd :( jestem rozdarta bo uwielbiam dzieci ale przeraza mnie perspektywa ciazy, a jak jest z toba ?

Gość karolinka z ggg
ja miałam 20lat jak zaszłam z narzeczonym z którym byłam 2lata teraz nasze dziecko ma 3lata i już obecny mąż chciał kolejne dziecko (jest starszy 5lat) ja niby też ale boje się cholernie. w sumie z myslą bycia w ciąży myślę że chyba to nie jest dobry moment na powiększanie rodziny straszne mam wątpliwości. a ty ile masz lat?

Gość buciek 222
ja mam 21, niby tragedii by nie było. Ale chce sie bawic jeszcze, a nie siedziec w pieluchach, no coz trzeba bylo myslec glowa a nie.. dobrze ze moj ukochany mezczyzna zachowuje spokoj, to chyba kwestia tego ze nie wierzy ze moge zajsc :)

Gość niunia_19_
Ja tak miałam po 5 min.pokazała sie jedna kreska a rano była druga bardzo jasna i nie byłam w ciąży.na opakowaniu testu pisze że po 10 min jakikolwiek wynik sie ukaże jest nie ważny

Gość buciek 222
rozniesie mnie jeszcze 2 godziny i mój przychodzi... rodzice mnie zajebią..

Gość karolinka z ggg
też się bałam reakcji rodziców no ale przeżyłam teraz boje się znowu z tym że nie rodziców a możliwości zostania 2raz mamą...a kochałąś się bez zabezpiecznie w dni płodne?