Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niematakiejjakja

czy bede w ciazy

Polecane posty

Gość niematakiejjakja

Hejka chcialm sie dowiedziec kiedy mialam dni plodne okres milam 20 wrzesnia i koniec 24 wrzesnia sex uprawialam z moim chlopakiem 7 8 i 9 kiedy doszlo chcialam sie dowiedziec czy moge byc w ciazy gdy stramy sie o malenstwo robilam test 2 dni potym ale wyszedl wynik negatywny. pytalam kilka osob i mowili ze jeszcze za wczescnie zeby sie dowiedziec wiec chcialabym sie dowiedziec kiedy najlepiej jest zrobic test moj chlopak jest w polce a ja ogulnie za granica.

Gość Jak długie masz cykle????
Jak 28 to było już raczej po owulacji także nic z tego.A test rób w dniu spodziewanej @.Wcześniej to bez sensu tym bardziej 2 dni po stotunku

Gość niematakiejjakja
dodam jeszcze, że ten test, który robiłam był bardzo trudny i odpowiedziałam tylko na dwa pytania :(

Gość Jak długie masz cykle????
To jest już(zresztą zawsze było)nudne.I ty jako osoba pisząca takie posty musisz mieć coś z głową skoro myślisz że to jest fajne.

Gość sergdf
jezeli masz cykle 28dniowe to najplodniejsze sa 12-15 dni cyklu. plemniki moga przezyc dluzej w dobrych warunkach ale dzien przed owulacja i dzien owulacji sa najplodniejsze

Gość niematakiejjakja
czyli kiedy? w środę i w piątek?

Gość niematakiejjakja
Tak 8.9i 10 pazdziernika mam na mysli oczywiscie a okres mam czasami co 28 dni a czasami 21

Gość sergdf
herhrehre :D weekendowe ruchanko było, co? :classic_cool:

Gość sergdf
od 12 do 15 dnia cyklu . a najplodniejsze sa dzien przed owu i dzien owu. czyli jka nap. masz owulacje w piatek to czwartek i piatek sa najplodniejsze

Gość sergdf
ty ruchanko sie nie podszywaj

Gość niematakiejjakja
Dobrze chodzi mi oto czy byla sznasa zajscia ??

oczywiście że na test za wcześnie. poczekaj na termin miesiączki i wtedy go zrób, wcześniej nie ma sensu! szansa jest zawsze. a co z tego wyszło dowiesz się w terminie okresu.

Gość niematakiejjakja
Tak tam w gorze tez sie ktos podywa pod moj nick ale no cuz, ludzie prosze o odpowiedz tylko czy byla jaka kolwiek szansa wczesniej mialam okres od 1-3 wrzesnia potem dostalam 20-24 wiec a sex byl 8.9.10 pazdziernika wiec czy wtedy byla mozliwosc zajscia

Gość sergdf
jezeli okres zaczal sie 20 wrzesnia w sex byl 7 pzdz to przy cyklach 28 dniowych bylo za pozno. policz sobie nastepnym razem od 1 dnia okresu. do tego przy owulacji sa rozne oznaki np. ciagnacy przezroczysty sluz

Gość niematakiejjakja
Tak czyli była ?? bo kazdy pisze inaczej

Gość lopae
nie ma takiej możliwości, bo wtedy była pełnia księżyca

Gość sergdf
jeju ...................................... wedlug mnie raczej bylo za pozno. przy cyklach 28 dniowych to juz raczej bylo po owu ale kto wie ile tym razem trwa twoj cykl? moze owulacja sie opozniala i bedziecie miec szczescie. nie wiem na prawde. mowie tylko ze wedlug obliczen za pozno ale cykle sie roznia i nie kazdy trwa 28 dni

Gość camerun
ogólnie rzecz biorąc twoje problemy mnie walą :classic_cool: