Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saafgg

Fotograf tylko na msze...?

Polecane posty

Gość saafgg

Myslimy z narzeczonym zeby wziasc fotografa ale tylko na ceremonie w kosciele. Myslicie ze jakis fotograf sie tego podejmie? :) Boje sie ze nas splawia bo beda miec lepsze oferty (pelne pakiety) ;/

Gość była młoda W-wa
Pewnie że się podejmie. Może być też tak że po rozmowie z fotografem zmienicie zdanie i będziecie chcieli plener. Czemu napisałaś ,,myślimy z narzeczonym" a nie myślę z narzeczonym? Ja już jestem rok po ślubie i zdjęcia są super pamiątką naszego święta. Filmu prawie nie oglądamy ale zdjęcia cały czas są przeglądane.

Gość pewnie ze tak!!
Ja miałam zdjęcia tylko w kościele. I owszem jeden fotograf nam odmówił, ale drugi wziął zlecenie. I zdjęcia są bardzo ładne mimo, że wiadomo jak w kościele potrafią wyjśc. A wszystko było ładnie oświetlone, twarze ładnie wyszly. oczy. Ujęte zostały wszystkie szczegóły. Wszystko widac, a zaplacilismy tylko 400zł. Plener natomiast mieliśmy z kamerzystą na czołówkę.

Gość saafgg
Razem z narzeczonym jednak chcemy tylko zdjecia z kosciola, bo plener bedziemy miec z kamerzysta i On nam zrobi z filmu zdjecia (dobry znajomy) , a na weselu bedzie tyle aparatow, ze wszystkie zdjecia pozbieram i wywolam i tez bedzie ;)

Gość saafgg
DZIEKUJE! ;] Zrobi, widzialam juz nawet jak to wyglada... :] I efekt jest rewelacyjny...

Gość saafgg
Z kosciola chcemy album, a kamerzysta nam tego nie zrobi ;]

Gość saafgg
No, a czemu nie? Cos w tym zlego?

Gość hej saafgg
saafgg coś mi ten twój wpis nie pasuje. Plączesz się w wypowiedziach. Do tego piszesz jakieś głupoty typu zdjęcia z filmu. Czy ty aby nie jesteś fotografem?

Gość saafgg
Nie zrobi nam kamerzysta, bo on nam tylko obrobki zdjecia i zgra na plytke a wywowaly je u fotografa w jakim chcemy rozmiarze, teraz rozumiesz? A do wypowiedzi powyzej: TAK , TAK jestem fotografem! Chcesz namiary? www.jestesciepustakizkafe.com ;]

Gość pytanie do saafgg
saafgg - piszesz że kamerzysta zrobi wam zdjęcia . Czym on te zdjęcia będzie robił, kamerą czy aparatem?