Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śmietankowy

Jakie miewałaś fantazje i czy je w jakiś sposób spełniłaś?

Polecane posty

Gość ladymacbet
Brutalne traktowanie,jak szmaty,jak gwałcenie.Nie zrealizowane-mój facet uważa że to brak szacunku dla kobiety.

Gość ladymacbet
Przyznam że przeszedł mnie dreszcz w wiadomym miejscu gdy to przeczytałam ;) Ale jestem wierna..przynajmniej fizycznie..:P

Gość ladymacbet
O tak,to też jest moją fantazją-dwóch albo nawet 3 na raz-akurat do 3 dziur ;p

Gość ladymacbet
Ja lubię-bo czuję się zdominowana i przyjemność łączy się z bólem.Po prostu sam miód ;d

🖐️ Trudne pytanie :D Jedyne co przychodzi mi na myśl z fantazji niezrealizowanych, to dildo zakładane na głowę. Ponadziewałabym się jakiemuś panu przed nosem. Odwrotnie też nie pogardzę.

Gość megakutas
Hmmm, Dark side, tzn ze jego bys ponadziewala? :)

Gość oberszturman
przelecialem ciotke.zawsze o tym myslalem podczas masturbacji.i pewnego razu popilismy.poszla spac.bylem taki pijany ze mi bylo wszystko jedno.polozylem sie na lyzeczke.odchylilem stringi i wsadzilem ptaka w jej mokra sliska ciepla cipke.posiuwalem ja.nie obudzila sie.spuscilem sie na cipke i rozmazalem sperme po jej nogach po czym poszedlem spac do innego pokoju.rano jak gdyby nigdy nic.pewnie spala mocno alebo sie nie przyznala ze bylo jej dobrze.

Gość cyberek
A mi się marzy facesitting z atrakcyjną 40 stką. Chętnie poznam jakąś miłą lekko dominującą wielkopolankę

Moja fantazja. Jest tylko jedna. I tylko jeden czlowiek wyzwala we mnie takie dzikie rzadze i popedy. Jest to moj obecny facet. Bardzo brutalny seks. Baaaardzo.....