Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mia68997

11 lat różnicy

Polecane posty

Gość mia68997

Proszę was o szczerą opinię, czy 11 lat różnicy pomiędzy partnerami to dużo? ja mam 20 lat , on 31 , póki co bardzo dobrze się dogadujemy ale chciałabym dowiedzieć się co o tym myślicie, czy on może traktować mnie poważnie? czy raczej nie powinnam robić sobie nadziei bo za jakiś tam czas zacznie traktować mnie z góry, albo jak dziecko?

Gość bfbbcvbvcbcv
bo jestes dzieckiem jeszcze,jak dla mnie jestes troche za mloda dla niego,to juz dojrzaly dorosly facet a ty dopiero w zycie wkraczasz

To żadna różnica. po za tym facet 30 letni wcale nie musi być tak strasznie dojrzały i poważny. Skoro się dogadujecie tzn, że nie ma między wami wielkiej różnicy. W uczuciach wiek jest drugorzędny.:)

Gość mia68997
widzę , że zdania będą jednak podzielone, może i jestem jeszcze dzieckiem jak piszesz ale przede wszystkim nie chcę zostać skrzywdzona , zagłębiać się w coś czego będę żałować , a z drugiej strony nie chciałabym się też wzbraniać jeśli naprawdę miałoby być dobrze

Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. W uczuciach nie ma niczego pewnego i to bez względu na wiek.

"dojrzaly dorosly facet" - nie przesadzaj :) Nie wszyscy trzydziestolatkowie są dojrzali i dorośli :) Metryka to nie wszystko. Autorko - tylko spokojnie :) Nie wszystko na raz :)

Gość mia68997
proszę bez podtekstów jakkolwiek zabrzmiała moja wypowiedź : ) chodzi o to , że jestem naprawdę bardzo wrażliwą osobą, sporo emocji tłumię w sobie co nie jest dobre, chociaż jest już lepiej bo nad tym pracuję, szczerze mówiąc bylby to mój pierwszy poważny związek i dlatego też chcialam poznać szczere opinie

Gość szczotkowalnia
pewnie żonaty lub rozwodnik...:(

Gość pieprzenie i solenie
jestem taka wrazliwa i tak to w sobie tlumie...bla bla bla. Twoj problem to nudziarstwo. Tym sie raczej przejmuj

Gość mia68997
nie uważam żeby zwierzanie się było nudziarstwem ale ok :)

Autorko taka rózniaca nie ma żadnego znaczenia. ja miałam też 20 ;at jak poznałam faceta 10 lat sarszego. A teraz jestem jego żoną. Wszystko zalezy od Was

Gość jeśli coś jest a jest to
dużo a nawet bardzo duzo, spróbuj ale przekonasz się , że mam rację, różnica pokoleń zbyt duża, pierwsza moja żona była 11 lat młodsza, niestety juz nie jest , żoną od dawna.