Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mattmatt

Już nigdy nie kupie tego szajsu z biedronki !!!

Polecane posty

Gość wolnaiszczesliwa
wiecie co ja to sobie chwale biedronke. oczywiscie niektore produkty to szajs ale nie wszystko. sa rzeczy fajne i niedrogie,a anwet po 3 razy tansze niz w normalnych sklepach. tak najezdacie na biedronke czy cafrour a pewnie sami tam kupujecie. bo skad byscie wiedieli jaki smak itd? ja polecałabym wiele rzeczy np bardzo mi smakuje mielonka tyrystyczna w konserwie za 3 zł z groszami, dobre sa tez frytki mrozone,latem były rewelacyjne lody rożki za niecałą złotówkę gdie w innych sklepach po dobny lód kosztował min.2,50 tylko dlatego ze jakiejs renomowanej firmy.ludzie,w wiekszosci przypadków to to samo a ze produkt jest renomowany to my sami placimy za to! oni robia reklamy,promocje, dlatego jakis produkt jest rozpoznawalny i wszyscy go kupują.a tak naprawde za ta reklamę placimy my bo on jest drozszy od np biedronkowego. co za roznica czy ja kupie w takim a takim sklepie tyle tylko ze w jednym zaplace 10 a w d rugim 3 zł. a biedronka ma naprawde niektore fajne rzeczy, ale szajs tez ma z tymnsię zgodze, dlatego niestety zeby zrobci dobre zakupy trzeba kazdy produkt kupowac w najlepszym miejscu a na to niestety nei mamy czasu dlatego czesto przepłacamy.

Gość wolnaiszczesliwa
sos do spagetti w beidronce jest dobry w proszku firmy culineo ale za to majonez t en najtanszy jest tragiczny,rok temu się nim zatrułam a był z data waznosci i swiezo otwarty,dlatego teraz juz kupuję normalne majonezy;)