Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sunny1234

Jak wasi faceci zachowują się podczas imprez z kolegami (wy też tam jesteście)?

Polecane posty

Gość Sunny1234

Sytuacja: idziecie razem ze swoim facetem na imprezę do jakiegoś lokalu- jest jedzenie, picie, tańce. Są też koledzy waszych facetów (z laskami lub bez). Jak wasi faceci zachowują się wobec was na takich imprezach?

Normalnie. Znam jego kolegow i bawimy sie wszyscy dobrze wspolnie... ale wolimy imprezki domowe i ogniskowe i wspolne ogladanie filmow

Gość Sunny1234
Pytam, bo byłam na imprezie z moim nowym facetem, więc kolegów dopiero poznałam...No i odniosłam wrażenie, że mój chłopak bardziej jest zainteresowany kolegami i piciem niż mną. Trochę tańczyliśmy, ale w moim odczuciu mało. Na codzień on raczej nie spotyka się z kolegami i nigdzie nie wychodzi pomijając siłownię, więc może dlatego tak się zachowywał?

Gość skoro dopiero co poznalas
jego znajomych to powinien zrobic tak zebys nie czula sie nieswojo. mozna gadac z kolegami i kobieta jednoczesnie. nie musi od razu zostawiac ciebie zeby isc do nich.

Gość Sunny1234
Do mnie też coś gadał, ale przyszliśmy ostatni i siedzieliśmy naprzeciwko siebie, a nie obok jak 2 pozostałe pary, więc komunikacja między nami była utrudniona. Kobiety tych kolegów też siedziały raczej cicho, bo w tym towarzystwie to chyba panowie wiodą prym...

No jesli nie mial okazji dluzszy czas sie napic i pogadac z kims poza Toba, to normalne ze chwilowo byl tym bardziej zainteresowany, ale na pewno nie mial nic zlego na mysli ;-)) Moj facet spotyka sie kolegami, wlasciwie z przyjaciolmi z dziecinstwa glownie wtedy kiedy jedziemy do jego mamy. Jak by sie na tym zastanowic, wiecej gada na tych spotkaniach z nimi niz ze mna, ale to chyba normalne ;-) Mnie ma prawie na codzien

Gość ech wiosna wiosna,,,
Autorko, wiem o czy mówisz. Jak ja wychodzę z moim facetem i spotykamy się z jego kolegami i ich dziewczynami, to dziewczyny też siedzą cicho.Normalnie nie ma z kim pogadać.Zachowują się tak jakby stanowiły tło dla swoich Panów i Władców.Dlatego ja postanowiłam to zmienić i wciągnęłam w rozmowę jednego kolegę mojego faceta:P.Mój natychmiast odzyskał zainteresowanie moją osobą.

Gość Sunny1234
No a mój niestety nie jest zazdrosny, bo twierdzi, że zazdrość niszczy związek, a poza tym ufa mi i wie, że nie zrobie nic głupiego, bo mam swój rozum i jestem dorosła. Na tej imprezie jeden z jego wolnych kolegów, który pojawił się razem z drugim znacznie póżniej (zadzwonili po nich), poprosił mnie do tańca i hulaliśmy przez kilkanaście minut, ale jego to nie wzruszyło. Siedział spokojnie przy stoliku i gadał z pozostałymi. Niestety zauważyłam, że to są własnie faceci typu Pan i Władca, a Ty kobieto siedź i śmiej się z ich żartów i podziwiaj jacy oni są zabawni...W gronie moich znajomych panuje trochę bardziej partnerska atmosfera.

Gość Urughaijka
No ja miałam podobnie z moim byłym, wsród moich znajomych sie nie umiał odnaleźc ale w przeciwienstwie do twojego chlopaka byl strasznie zazdrosny, a za to jak spotykalismy sie z jego kolegami to wlasnie czuł sie wspaniale i w sumie mnie też traktował tak dziwnie, lubil sie popisywać i jego koledzy byli tacy sami. No i niestety musialam go rzucic bo naprawdę jego zachowanie bylo tragiczne;/

Gość Sunny1234
Ja poki co nie zamierzam z nim zrywac z tego powodu- pierwszy raz bylam z nimi i w ogole poznalam to towarzystwo. Dziewczyny byly OK tylko faceci tacy strasznie w centrum uwagi...Jestem ciekawa jak sie odnajdzie w towarzystwie moich znajomych...Oon ma nature duszy towarzystwa i uwielbia zartowac.