Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienka w kroopki

Chlopaki POMOCY

Polecane posty

Gość sukienka w kroopki

Otoz podoba mi sie jeden chlopak ktory uwielbia samochody (w wolnym czasie kupuje sobie jakies zlomy, potem je naprawia, upieksza i sprzedaje) no i ja chcac poderwac go poprosilam zeby pomogl mi w kupnie jakiegos auta bo chce sobie zrobic prawo jazdy ale problem w tym ZE JA ABSOLUTNIE NIE znam sie na samochodach nie mam pojecia jakie marki sa dobre a ktore nie, samochody ktore potrafie rozroznic to maluch i polonez..Prosze pomozcie bo on teraz pyta na gg jaki samochod bylby mnie interesowal a ja nie mam pojecia co odpowiedziec i nie chce wyjsc na idiotke bo udawalam troche znawczynie wiec licze na wasza pomoc

Gość sukienka w kroopki
no nie ma tu zadnego faceta ktory choc troche zna sie na samochodach...? prosze o odpowiedz

Gość sukienka w kroopki
Powiedzmy do 10 tys bardzo prosze o odpowiedz bo ja mu juz nagadalam ze mniej wiecej mam juz cos na mysli itp tylko ze troche sie zakrecilam bo ja naprawde nic nie wiem o samochodach i zeby sie nie domyslil ze klamie jak z nut tylko po to zeby go poderwac

Gość ossooui
powiedz ze chcesz Corvette

Gość kwartnik
Opel Corsa z silnikiem 1,2 Peugot 206 lub 306 KIA tak zwany garbus VW Polo

Gość sukienka w kroopki
dziekuje wam za wypowiedzi! na marginesie dodam ze ten chlopak uwielbia wlasnie golfy (ale ze wszystko by sie wydalo wiec nie moge powiedziec ze chce golfa) wiec powiedzialam ze chce corvette (uznal to za dobry zart ze chce takie auto do nauki ) wiec opcja ktora mi sie podoba to chyba VWpolo ...sprawdzilam sobie na necie przed chwila i chyba jest ok...jeszcze raz dzieki chlopaki