Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c,cmsmV

Jestem uzależniona od Kafe, chcę z tym skończyć!!!! kto ze mna?

Polecane posty

Gość c,cmsmV

Jacyś chętni, na zerwanie z nałogiem?

Gość c,cmsmV
mam już tego dosyć, codziennie tu siedzę i czytam Wasze pierdoły, to silniejsze ode mnie!!!!

Gość c,cmsmV
Od już nic nie zrobiłam w pracy, pewnie mnie przez Was w końcu wywalą!!!!! Ten cholerny nałóg mnie dobija!!!!!!!!!

Gość c,cmsmV
Kafe niszczy moje życie, średnio siedzę po 8 godzin dziennie. teraz sobie myślę, że na nic mi się to siedzenie nie przydało, a tyle pożytecznych rzeczy mogłam zrobić w tym czasie:(

Gość re_...
kiedyś i tak wrócisz :D

Gość Urughaijka
A jak chcecie to zrobić? Bedziecie się wspierac na kafe?

Gość c,cmsmV
przeklinam dzień, w którym weszłam na tę stronę po raz pierwszy, było to 2 lata temu i tak do dzisiaj siedzę i walczę z tym!!! Moja najdłuższa przerwa to tydzień, na wakacjach:(

Gość ja też chcę,,,,,,,,,,
Ja też jestem uzależniona i też chcę skończyc, bo to forum nic mądrego do życia nie wnosi, tylko pochłania czas. Ogłupia. Pełno tu takich idiotów jak oferma i inne gnoje i każdego dnia obiecuję sobie, że nie zajrzę...

Gość c,cmsmV
Najgorsze jest to, że przez to ciągłe czytanie o zdradach, nieszczęściach, kochankach, rozwodach, złym seksie itp Moj związek wali się już na łep na szyje, bo przez te wasze wypociny mam zryty beret i nie wierze już w miłość!!!!!!

Gość c,cmsmV
Nienawidzę się za to, że jutro jak zwykle przyjdę do pracy na 9.00 i pierwsze co zrobię to włączę kafe:( I będę czytać to co ten głupi offerma napisał, to takie żałosne, jestem taka słaba:(

Gość Urughaijka
Ja tu zawsze właże jak mam się uczyć;/ ale przeciez nic z tym nie zrobię :]

Gość Urughaijka
ee to ze mna nie jest tak źle żeby otwierac tematy offermy... W sumie lubię sobie czasami poczytac dla odprezenia to forum i popisać, ale jak sie za dlugo zasiedze to mam wyrzuty sumienia;/

Gość c,cmsmV
no własnie!!! Kafe to bezsensowny pożeracz czasu i energii. Kończe z tym!!!!!!!!!!!! , do jutra, pa:)

Gość nina (*&
kafe jest gorsza niż fb ja też wchodze i czytam te głupociny i jeszcze się udzielam, załosna jestem co mnie obchodzi czyjaś zdrada czy brak orgazmu?... myślałam, że tylko ja tak marnuję czas, trochę to pocieszające ;)

Gość Ile czasu w pracy
przebimbalas na kafe i jako kto pracujesz???

Gość nina (*&
a najgorsze jest to, że łatwiej jest mi zasadzić tyłek przed kompem, niż umówić się z kumpelą w kawiarni po prostu tak jest wygodniej

Gość phikus
to jest jak czytanie Faktu i Superexpressu za free papka dla mózgu co za róznica czy telewizja czy kafe, ale jak komuś poprzez bycie na kafe coś w życiu sie zawala to powinien to uciąć bez chwili zastanowienia żyliscie kiedyś bez kafe to znaczy że mozna

Gość Marcin84ww,
Witajcie w klubie. :(

Gość nina (*&
nie pracuję jestem na wychowawczym jak dziecko śpi, to ja wchodzę i naginam na klawiaturze rano zrobię, co mam w domu zrobić, ugotuję itd. no, chyba, że mam ciekawą książkę, to wtedy kafe na chwilę odchodzi na bok

Gość nina (*&amp
Teraz mąż i dziecko zasnęli, a ja siedzę z lamoką wina i naparzam na kafe, zamiast zająć się czymś konstruktywnym np. powtarzać testy na prawko...

Gość nina (*&amp
miało być: lampką wina... hm...