Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buraczeję

strasznie sie rumienie kiedy sie zawstydze czy zdenerwuje

Polecane posty

Gość aaaaalt 111111
Wam za 20 minut jak tu będziecie to zdradzę wam sekret jak z tego wyjść..

Gość w przyszłosci spodziewajcie
no to oby wam sie poszczesciło , bo ja juz mam przejabne ,nie dosc ze paskudnie wygladam to jeszcze musze narzucic sobie mnóstwo ograniczeń zeby sie nie pogorszyło

Gość buraczeję
ja i tak mam tradzik, moze nie rozowaty ale jest, i przebarwienia, takze tez nie jest ciekawie, ide spac, temat dodaje do ulubionych i jak bede miala czas to zajrze, piszcie swoje rady, musze dodac ze nie tylko sie czerwienie ale tez sie poce cala kiedy sie zdenerwuje, zreszta nie tylko. milej nocy

Gość gość
czerwona twarz jest straszna! robie sie jak burak jak ktos na mnie patrzy musze sie gdzies odezwac.. to jest strasznie krepujace jak dla mnie. a takie teksty o matko jaka jestes czerwona albo "spalilas frana" bardziej to nasilaja i czuje sie jeszcze bardziej zazenowana. czasami nie chce mi sie nawet z domu wychodzic w lato. bo wiem ze troche slonca i moja twarz jest purpurowa. to jest okropne:( i ciezko jest z tym zyc. ja wiem ze inni moze maja wieksze, gorsze problemy ale taka czerwona buzia strasznie obniza samoocene...

Gość gość
Ogladalas kiedys serial Chirurdzy?Nie wiem,ktory to byl odcinek,ale poczatki.W kazdym razie mloda laska tak sie czerwienila.Jakies wzruszenie,emocja i cegla na twarzy.Mozdm to i durnota,ale poszperaj w necie,poszukaj tego odcinka.Ta laskn McBoski operowal wlasnie z tego powodu.Usuwal po prostu przyczyne tego rumienienia,o była to konkretna,jak najbardziej realna przypadlosc.Moze i Tobie to dolega.Lekarza podpytaj

Gość Próbuj i Walcz
Hej wszystkim.Do niedawna miałem to samo.Do tego stopnia ze separowałem sie od ludzi.Zadnych imprez domowych,zakupów w centrach itp.Przypadkiem któregoś ranka urzyłem kremu dla niemowląt"OILATUM BABY"niebieska tubka i cera zaczęła jakby oddychać i nie czułem palenia twarzy.Tym samym nie myslalem o czerwonej twarzy i problem znika.Zacząłem wychodzić do ludzi i czuje sie pewniej,dużo pewniej.

Gość Avelinkaaa

Krem dla dzieci pomógł na zaczerwienienie twarzy? Wow!