Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amissy

Czy mężczyźni zwracają uwagę na włosy?

Polecane posty

Gość amissy

I ewentualnie jakie im się podobają?

Gość Różne drogi i światy
różne różnym się podobaja

Gość Urughaijka
ja wiem tylko tyle, ze ja mam proste a mojemu bylemu podobaly się loki i nie omieszkał mi o tym czesto przypominać:/

Gość maciej_zabrze
Nie wiem czemu ale wiele mlodych kobiet ma teraz manie noszenia kokow jak "Mała Mi" z Muminków.. Masakra to jest, aseksualne, taki kok na srodku glowy

Gość Urughaijka
O chociaz jeden lubi proste wlosy :D moja kolezanka co ma loki, to chlopcy potrafili do niej podejsc na imprezie zeby sie pozachwycać :P

Mój mąż marudzi za każdym moim podcinaniem końcówek u fryzjera :D Już mam do pasa, chciałam skrócić, a on przeżywał, że mi za dużo obetną :D Tak to nie ingeruje w mój wygląd, ale moje włosy bardzo lubi, głaszcze je... zawsze lubił długie włosy, proste, zdrowe.... ciemne koniecznie.

maciej_zabrze dokladnie, tak samo jak zaczesywane grzywki do tylu, po bokach wlosy a na srodku polyskujace czolo... WHAT THE FUCK ? wlosy maja swobodnie opadac na twarz ciut przykrywac ladne oczka niczym przeswitujaca kotara dodajaca smaczku tajemniczosci :)

Gość Urughaijka
kurde a ja jestem wkurzona bo poszlam na dol sobie zrobic herbate a moj kot zasnal na moim krzesle i nie mam teraz gdzie siedziec i msuze pisac na stojąco ;/

Gość Urughaijka
Ja tam lubie chodzic w warkoczyku bo prznajmniej mi się wlosy nie spalą na ćwiczeniach z mikrobiologii na palniku :P a osttanio juz się oparzyłam w palec :/

Gość maciej_zabrze
Urughaijka hehe pamietaj,ze zawsze dom nalezy do kota a my tylko płacimy rachunki

Gość oorangutann
oferma lubisz łyse babony?

Gość Urughaijka
;] no u nas chyba tak wlasie jest, ale to kot mojej siostry, ja się nim aż tak nie przejmuję :P ismail psychiczna kociara A co mam zrobić? Zrzucić go? O_o

Gość ismail
klasnąć w ręce, powiedzieć kysz! nie umrze od tego

Gość Urughaijka
Wybacz, ale raczej nie mam serca, jakbyś go zobaczył/a jak słodko śpi :] juz sobie przynioslam drugie krzesło :]

Gość ismail
kot nie miał twoich obiekcji,'bylo ugrzane siedzenie to sobie wskoczyl zawsze mnie to bawi jak kociary daja sobie na głowę wejść

Gość Macius.....................:(
Urughaijka ja wiem tylko tyle, ze ja mam proste a mojemu bylemu podobaly się loki i nie omieszkał mi o tym czesto przypominać:/ to dokładnie jak mój :( też jest już tylko bylym... własnie przez te loki....

Gość Urughaijka
ismail jeju, ale nie mam z tym az takiego problemu ;] I tak nie robię wszytskiego co on chce :] np. rano chce żeby go glasakć przez 40 minut a ja go głaszczę tylko ze 3 i odchodzę :P a on lezy i czeka i płaczę... Macius.....................:( Widzę, po Twoich postach ze bylo podobnie troche u Ciebie jak u mnie, i że też bylaś za zazdrosna :D u mnie nie tylko przez to jest byłym, ale fakt, że się oglądał za czym popadnie, to też się do tego przyczynil :] no i też jest teraz sam, ale kolegujemy się :]

Gość TAKAONA86
do macieja zabrze- po pierwsze taki koczek jest prosty i praktyzny, po drugie modny , po trzecie w takim koczku moj maz mnie uwielbia wygladam w nim slodko:) ale w moim przypadku to troche inna historia bo mam zniszcone wlsoy i koczek jest moja fryzura przejsciowa zanim mi odrosna zdrowe niefarbowane:) chociaz masz arcje nie ma to jak piekne zadbane dlugie wlosy ..ja na tajkie poczekam jescze z 3 lata:/

a co nie lubisz kity na dole? są dupki co uwielbiają ale masz racje

Gość facet przed trzydziestka
Ja uwielbiam proste, dłuższe, takie naturalne - jak dla mnie urocze i kobiece. Nie lubię kręconych, jakichś takich sprężynek czy też krótkich (jak facet) :)