Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikamaja

Zauwazylam,ze atrakcyjne osoby sa wierniejsze.

Polecane posty

Gość monikamaja

Ale mówię tu o prawdziwej naturalnej atrakcyjności, a nie tej wyrobionej przez silownie czy solarium. Ładniejsze osoby bardziej kochaja swojego partnera i są wierniejsze

nie zauważyłam :) na pewno ludize atrakcyjni i ułożeni, nei mają kompleksów znaja swoją wartośc i dobierają partnera ktory im odpowiada pod kazdym katem, stad nie musza leczyc kompleksów

Gość Urughaijka
no cos w tym jest, bo ladne dziewczyny takie serio ladne a nie wlasnie zadne solary, to zwykle są inteligentne i normalne no a takie osoby nie zdrazdaja, bo sa normalnie myslące a nie porąbane i jak nie chcą z kims byc to nie są, przynajmniej dziewczyny.

Gość olaboga123
coś w tym może jest :) bo ja jestem ładna i jak najbardziej wierna :)

Gość c6h6
może cos w tym jest ale jesli już to raczej na takiej zasadzie że jak przystojny chłopak jest z naprawde ładna dziewczyną dziewczyną to nie czuje potrzeby ogladania sie za innymi, a jak przecietniak jest z przeciętniarą to zawsze marzy że trafi mu sie coś lepszego:D

Gość Macius.....................:(
a to dziwne, mialam super przystojnego chłopaka, a on uważał sie za brzydala... co gorsza podrywały go laski :/ niby był mi wierny ale czulam z czasem że coraz ładniejsze na niego lecą i zostawiłam go :( o dziwo jest sam...

Gość Macius.....................:(
c6h6 może cos w tym jest ale jesli już to raczej na takiej zasadzie że jak przystojny chłopak jest z naprawde ładna dziewczyną dziewczyną to nie czuje potrzeby ogladania sie za innymi, a jak przecietniak jest z przeciętniarą to zawsze marzy że trafi mu sie coś lepszego - no własnie a przystojniak z przeciętniarą albo brzydulą to jużw ogole jak siedzenie na tykającej bombie :(