Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżolo_77

Dyrektore, czym sie zajmujesz ??

Polecane posty

Gość wylanepifffqoooo
Mam sie bac? :D ,nie mam nic do Twojej osoby..ladna masz buzie ,a milo zobaczyc COS na zdjeciu. Dyra niema NIC!!! :D:D

Gość wylanepifffqoooo
A nie sorry, ona ma wysokie bocasy,ladne suekienki,frendzelki,samochod,cycki rece i nogiiii :D:D:D poza tym udaje ionteligetna,i wypowiada sie wszedzie gdzie ktos robi sobie jaja z jej osoby..

dokładnie - rozkręcasz co się da i płukasz - zanurzasz płytkę w tym lkoholu i zanieczyszczenia sie rozpuszzczają i zostają w alkoholu... może jakiś zegarmistrz mechanior Ci wyczyści - oni czasem też się mogą tego podjąc 🖐️ a flash to nie problem - pewnie jakiś element elektroniczny sie spalil - tam jest wysokie napiecie czesto sie pali najpierw

Gość ale grubaśne paluchy
dyra ma sztuczne cycki grube paluchy i prostokąt zamiast głowy :) pozdrawiam

o ile mi wiadomo regulamin kafe nie uwzglednia wytycznych co do tego co ma byc widoczne na zdjeciu. kurde znowu komplement... a ja staram sie byc wredna i mi nie idzie.. a jak staram sie byc mila w wiekszosci wypadkow to zaraz sie sypia obelgi! chyba musze sie z tym przespac ;)

Gość wylanepifffqoooo
mandle to sa migdaly

Gość vbnm,
lasdy manndle to migdaly pieronski migloncu

Gość wylanepifffqoooo
Nooo pisze ze to migdaly do jasnej.. Zona a kto mowi o regulaminie..:D ja pisze o zyciu:D ;)

hehe aaa :D a to nie wiem jak mam ci to napisac :D mak chyba wiesz jak zrobic? zmielic 2 razy w maszynce, zalac mlekiem dodac migdaly, make, zoltka z jajek i lyzeczke proszku do pieczenia a no i cukier puder - proporcje nie mam pojecia zawsze sypie na oko ciasto w zasadzie mozesz zrobic na biszkopcie ja chyba robilam jakos tak, 250gr masla, szklanka maki z proszkiem do pieczenia, 5 jaj, osobno zoltka i bialka, do bialek dodakam troche soli, olejek waniliowy i cukier puder krem tez banal, 200gr masla chyba 1/4 szklanki mleka i zmielone orzechy ( nie wiem ile :D tyle ile mialam :D ) najpierw wlozylam mase makowa to formy na 20 minut, wyjelam wlalam ciasto i tak pieklo sie kolejne 40 minut po wystygnieciu posmarowalam ciacho kremem orzechowym, zrobilam beze w tej samej formie zeby wiekosc byla taka sama, po 3 godzinach w piekarniku wyciaglam beze ostudzilam odkleilam od folii dalam na gore ciasta, polalam czekolada mleczna wczesniej rozpuszczona i finito :P

Gość wylanepifffqoooo
Lady piekne wypieki, i smaka robia..szkoda ze mam dwie lewe rece do plackow:(

Gość vbnm,
LADY obaczem co za zista mi wyjdzie ale jakes dala szkodliwo receptura to cie gonia do radzionkowa przez bytom na berlin dzeki za przepis , smacznie to ciasto wyglada:)

dziekuje :) moze kiedys otworze swoja cukiernie :D tyle ze ja mam ten problem ze 2 razy nie potrafie zrobic tego samego ciasta :/ tymbardziej jak wymyslam go sobie sama, z przepisu to jeszcze ujdzie :) o ile go znajde na internecie :D skad wiesz ze masz 2 lewe rece? tez tak myslalam jeszcze jakis czas temu :)

Gość vbnm,
wylanepifffqoooo-----------TO NIE PLACKI:D

Gość vbnm,
TO ZNACZY JESTES SAMOUKIEM W TEJ BRANZY-RESPEKT-

Gość wylanepifffqoooo
Wiem,dlatego napisalam wypieki ;) Lady wiem poniewaz mi placki najprosciejsze nie wychodza..ja chyba pozostane tylko przy degustacjii:D:D

Gość wylanepifffqoooo
a plackiem bys nie chciala ..wiesniaro jedna:D:D

w tamtym roku zrobilam moje pierwsze ciasto :D te ze zwierzetami :) na urodziny - zwierzatka lepilam sama z masy americana :) kurczaka zrobil mi moj men a tego krolika niebieskiego na dole moja tesciowa :d ja zajmowalam sie cala reszta :) stresa mialam jak nie wiem co :D ale wyszlo :) pozniej juz poszlo z gorki, teraz w zasadzie srednio raz na tydzien cos upieke :)

Gość vbnm,
JO JUZ NA NECIE CZYTA NIE BEDA cos podala to zrobia, a jak sie nie udo to sie na necie sptkomy i cie gonia:D:D:D

Gość wylanepifffqoooo
Kurde szkoda ze nie zrobilam fotki mojego ostatniego placka z jeblkami i cynamonem..usmialabys sie :D:D