Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ligia*

TĘPA LOCHO - już którys raz na forum widze to obraźliwe określenie

Polecane posty

Gość ligia*

Żałosne to jest... jakas jedna niekulturalna osoba - pochodzenie: wieś zabita dechami (lochy zwykle na wsiach się spotyka) - użyła tego określenia i już wiele forumowiczek ślepo powtarza :-O Druga sprawa powinno się scigac za obrażanie, nawet na forum. Bo tutaj tak łatwo rzuca sie epitetami. Czy jest mozliwosc zidentyfikowania danej osoby???

Gość barani łeb z ciebie o
z takimi ludzmi nie rozmawiam, sposob pisania i wypowiedzi świadczy o człowieku. Nie wiem czy da się sprawdzić, zapytaj moda

Gość Przepraszam Cie autorko
ale z kolei zalozenie ze pani ktora rozpropagowala to jakze urocze okreslenie pochodzi ze wsi, obraza mnie. Pochodze z wsi o ktorej sie zwyklo mowic, ze zabita dechami ale z tym okresleniem sie nie spotkalam. Wiec prosze bez rozszerzania stereotypow. To ze na kafeterii chamstwo jest a szczegolnie w dziale macierzynstwo to fakt. Ale wydaje mi sie ze ono w rownym stopniu moze byc ze wsi jak i ze stolycy. Swoja droga prekursorka moze po prostu glupia jest, ale co powiesz o tych paniach, ktore tak ochoczo powtarzaja. I naprawde po co obrazac bogu ducha winne lochy porownujac je do ludzi.

A Wy co z tą wsią ciągle..? Ja marzę żeby na wsi mieszkać, mieć tam dom, wielki ogród...sad.. Cały czas szukam domu na wsi, który spełni moje marzenia. I będę wieśniarą, lol ! :)

Gość A propos obrazania
i zwierzat to spotkalam sie jeszcze z jakze zachwycajacym odmozdzona klacz. Smialo moze z locha konkurowac

Gość hhhhhhhhhhyhyhy
spierdalaj tępa locho:D:D:D:D

Gość no ja własnie mieszkam na wsi
Mam duży piętrowy dom nad Bałtykiem,działke rekreacyjną ,piekny ogród Prowadze firme reklamowa ... chcesz możesz mnie nazywać wieśniakiem. Ale pamietaj ze "wiesniak" to nie pochodzenie a sposób bycia!

Gość no ja własnie mieszkam na wsi
..."odmozdzona klacz"????? no nie obrażajcie klaczy!!!! qwerty26 ---->trzymam kciuki za fajny domek na wsi !:D

Gość OOOO moim marzeniem
jest zostać wieśniakiem -łazić po polu .Hodować kury ,miec 5 kotów ,sad Ale juz niedługo ....Finalizujemy kupno małego gospodarstwa !:D :D mówcie do mnie per WIEŚNIARA !!!!mówcie mówcie błagam was !:D

zgadzam sie ze ze najwieciej epitetow i obrazliwych słow jest w dziale macierzynstwo .wulgaryzmy przeplataja sie ze z dzieciecymi zdrobnieniami

Gość OOOO moim marzeniem
jezuuu ja chce wsi !I wcale sie nie wstydze .Kiedys nie do pomyślenia sie przyznać do tego a teraz....mam to gdzieś!:P

Gość diabeł wcielony ____________
ja tez spędziłam dzieciństwo i młodosć w blokowisku !zmarnowane lata teraz nauczyłam sie szanować nature ,żyć w zgodzie z porami roku itd itp

Oj, jak chcecie zetknąc się z "kulturą słowa" to polecam dział o rozwodach, tam to "tępa locha" jest komplementem. :o Niestety, większość osób nie potrafi dyskutować i brak argumentów zastępuje obraźliwymi epitetami.