Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayor of London

Wiadomosc dla Belle du jour

Polecane posty

Hej laska! Mozna jakis kontakt do Ciebie poza forum? Bo ZZZ to mam na fcbk a Ciebie nie. A fajnie by bylo pogadac od czasu do czasu i umowic sie na tym lotnisku potem. :p Pozdrawiam Was, kobiety! 🖐️ ;)

To prawdopodobnie facet jest. :D Moze ma jakies schizy po trawie. Obstawiam, ze to moj ex, ktorego zostawilam dla tego Amerykanca, i teraz sie msci na laskach na forum. Ale pewnosci nie mam 100%-owej. Pozdrawiam. 🖐️ Belle, odezwij sie! :)

Gość Mayor twoj ex
to znaczy ten 18latek? wcale bym sie nie zdziwila jesli rzeczywiscie to on. Pobawilas sie dzieckiem, rzucilas a on to teraz tak przezywa :o

Gość Londoniarka
A ja mysle, ze moze to byc ex ktorejkolwiek z Was. Moze ktoras z Was go zostawila dla ciapatego bo on teraz sie odgrywa i tylko o ciapatych belkocze. Belle z tego co wiem to Ty jestes z Pakistanczykiem. Nie uwazasz, ze jakis Twoj ex sie odgrywa teraz na Tobie i przez to wszystkie kobiety wklada do jednego worka? Mnie sie tak wydaje. To chory czlowiek i widac, ze ma jakies problemy sam ze soba. Zeby stale na forum pisac o jednym i tym samym. Normalny juz by odpuscil i zajal sie soba albo szukaniem nowej partnerki a ten widac zyje przeszloscia a taka nienawisc wcale mu niczego nie ulatwia. Zdesperowana Zona jest z Walijczykiem wiec proby nazywania go brudasem sa nie udane. Major jest z Amerykaninem wiec to tez nie prawda, ze jakis ciapaty. Zostaje tylko Belle bo ona jest w zwiazku z Pakistanczykiem. Mysle, ze ten caly mustafa vel elif wlasnie do niej ma jakies przytyki.

Hej. Ja nie jestem z Pakistanczykiem to raz. Po drugie moj byly jest Amerykaninem, nie ma pojecia o istnieniu kafeterii, nie umie polskiego. Nie sadze zeby ktorys z moich bylych udzielal sie na kafe, a jesli, to pojecia nie maja, ze ja to ja. Tego na 100% jestem pewna. Mayor wpisz sobie Ewa Sonia w wyszukiwarke FB.

Ale się uwzięli na Was... Co jeden topic, to gorszy. Ktoś na prawdę się nudzi :o Belle fajna laska z Ciebie ;)

Może ja też wyślę zaproszenie :P Mayor wysyłam Tobie póki co ;) W piątek za tydzień lecę poznać teściów! Huh, ale mam cykora :D

Gość Londoniarka
Iskra, bedzie dobrze. Najwazniejsze to jechac z pozytywnym nastawieniem, usmiechnieta. Przeciez Twoj maz bedzie z Toba to sie Toba zaopiekuje w razie czego. Kiedy wracasz? Porob duzo zdjec! ;)

Londoniarka, boję się, wiadomo, obcy kraj, obcy ludzie, kultura i wszystko inne ;) Ale z drugiej strony czuję takie motylki w żołądku. Zdjęcia będą, a jak. Co do powrotu, to mamy bilet w jedną stronę. Zobaczymy, jak się zaaklimatyzuję. W planach 4-6 tyg. Uhh ;) Kota oddaję pod opiekę koleżance. Ciężar z serca, bo wiem, że się nią dobrze zajmie. A martwiłam się jeszcze wczoraj, co z nią zrobię :) Z tym, że do Walii muszę dowieźć a potem odebrać :P Z 300km

Gość Londoniarka
Kurde, Iskra, teraz to mnie przerazilas. Tymi biletami w jedna strone. :( Boje sie, ze juz nie wrocisz.

Wszyscy wracają ;) Kuzyn męża wrócił w piątek, jego rodzice mieszkają w tej samej miejscowości, będą mieć na mnie oko :D Poza tym koleżankę mam tam ;) Nie da się przebookować biletu w razie zmiany planów, dlatego w jedną stronę bilety się kupuje.

ej ja tez was chce na FB!:-D bo ja niby nie taka popularna jak Mayour czy ZDZ ale tez 'zdradzilam narod':-) Iskra ja swoich lece poznac na swieta ale bilety mamy w 2 strony:-)

Mój mąż nie widział rodziny 7 lat. Dlatego też nie kupuje w 2 strony, bo do 2 miesięcy możemy zostać. Ale jak ja się nie zaaklimatyzuję, to wrócimy za miesiąc.

dziewczyny, jezeli chialybyscie mnie w swoich znajomych to zapraszam na fb, zrobi sie troche bardziej "realnie" :) no i mysle, ze moge wam ufac (mowie o iskrze i o kasza). kontakt do mnie jest u mayor albo u belle, bo nie chce podawac nazwiska.. albo tez na maila :)

Kasza23 i ZDZ sa u mnie w znajomych od dawna. I bardzo sie z tego ciesze. :) Belle dodalam dzisiaj. Iskra tez dzisiaj. Ciesze sie, ze mam Was wszystkie. Faktycznie, bedzie bardziej realnie. Pozdrawiam serdecznie! 🌼

Mnie to chyba można zaufać, uff uff ;) Mayor mi zaufała chyba z rok temu. Znamy się stąd, mamy się na NK, Salam i FB hehe. U Mayor w profilu mam imię wpisane Dora i fotka z zielonookim kotem. Zapraszam ;) Albo Mayor możesz zrobić propozycje znajomych i się pododajemy

iskra wyslalam ci zaproszenie ZDZ nie wiem jak cie namierzyc ale jak spojrzysz w znajomych mayor/za chwile iskry to zobaczysz katarzyne z angielskim nazwiskiem na litere S

ZDZ i ja podazylam za tropem od iskry i ci wyslalam requesta Nie ma co; towarzystwo wzajemnej adoracji :-D