Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimkablabla

Poszukuje pana babeczki w kropeczki.. o ile dobrze pamietam.

Polecane posty

Gość ryszszszawa
"ryszszszawa-ile razy zmienialas dzisiaj nik ze wiesz kto jak dlugo na kafetri jest sama chyba 8 godzin przerobilas" he he, a zmieni to coś z tego, co tu napisałam o babeczce? mogłam i przerobić 24 ale co to ma? Powiedzmy, że siedzę tu drugą dobę. Teraz lepiej?

Gość ryszszszawa
nie dziwię się to już któreś moje spięcie z tobą dzisiaj zaciekawiasz mnie, choć nie wiem, czy pozytywnie

...dokładnie gaga. Pomarańczowy burak który pewnie sam tu siedzi od 6h i robi syf w każdym wątku w którym ludzie zabierają głos. Tej ksywy użył pierwszy raz zresztą, a pozostałe pomarańcze tutaj w temacie to też on na 90% - psychopata i tyle.

...spięcie natomiast było tylko jedno dziś - z alkoholikiem jedzącym kupę w temacie o Biedronce, który rzucił się na mnie bez powodu w tym samym stylu. Człowieku, naprawdę kiepsko z tobą.

Gość ryszszszawa
"Nie, analfabeto" ależ jesteś przewidywalny :D dżisas:D i znów ad hominum to najsłabszy rodzaj argumentu, mówię ci obrażanie interlokutora to najlepsza metoda by wyjść na niemerytorycznego ;)

Gość ryszszszawa
nasz spięcie było nieco bardziej energetyzujące ;) a co do zjadaczy kup - zawsze ich tu pełno :D

Gość ryszszszawa
dobra - wracam do pracy dobranoc :)

Poprawiając z błędem wychodzisz na analfabetę. Starasz się być inteligentny i cyniczny w jednym, a praktyka jaka jest - każdy widzi. I nie pieprz, że nie pisałeś tu wcześniej bo cały ten sztuczny tłum to byłeś ty. Nagle tłum zniknął jak ucięty nożem i została jedna ksywa. Jesteś cieniutki jak pasztetowa z Tesco.

Gość ryszszszawa
"I nie pieprz, że nie pisałeś tu wcześniej " a tak twierdzę? :)