Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czernpiekna

moja figura przeraża!!!

Polecane posty

Gość czernpiekna

jestem płaska jak facet mam szerokie biodra gróbe i krzywe i szeroko rozstawione kosci. wstydze sie tego strasznie co robić???

Gość trener fitness
na początek pokaż fotkę

Najlepiej zaakceptuj siebie :) mozesz tez troche ćwiczyć by troche sylwetkę ukształtować

Gość ciebie moze zaakceptuje ale
twojej pisowni NIEEEEEEEEEE!:O

Gość a ja jestem po wypadku
i nie mam stopy !:O Przeraza mnie to jak pusty potrafi być człowiek ...

Gość gluptsikuty
napewno nie jest az tak zle ludzie nie zauwazaja wad ktore sami w sobie widzimy a nawet jakby to noech spojrza w lustro..ja np mam duzo kompleksow mam lekko pyzata twarz dosc szeroki nos niezbyt wydatne usta grube palce u rak ogolnie meskie dlonie brzydkie stopy w duzym rozmiarze garbie sie mam brzuchol i boki troche celluitu a ost tez grube lydki a mimo to calkiem niezla laska ze mnie potwierdza to zagaduwanie facetow na ulicy spojrzenia kobiet...i wcale nie ubieram sie wyzywajaco...trzeba zaakceptowac siebie wyobyc zalezty ukryc wady i troszke upiekszyc rzeczywistosc nienawidzilam swoich wlosow to sobie doczepilam i mam teraz dlugie piekne wlosy nie jakis tam platynowy blond tylko naturalne i czuje sie o niebo lepiej niz z krotkimi tu tez znajdz punkt w sobie ulepsz sie ps sztuka jest umiec byc seksowna i miec czym oczarowac ludzi sam wyglad nudzi...

Gość czernpiekna
nie akceptuje siebie bo nikt mnie nie akceptuje jak mnie ludzie widza to dostaja odrazy jestem zmutowana nie mam kobiecych ksztaltow to krepujace

Gość sdasdsddddffd
skoro masz 13 lat to niedziwne ze jeszcze nie masz ksztaltow dziecko