Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ale po co

papierowe firmowe torebki - co za wies

Polecane posty

Gość ja też czasem pomykam
z taką torebką papierową, ostatnio niosłam w takiej paczkę na pocztę :p albo jedzenie do pociągu. czy to też wiocha? :D

Gość ale ale po co
moglas sobie niesc, pytanie jakie logo bylo na tej torbie. no logo, no need to show ;) o tym byl ten watek. jeszcze raz apeluje: dziewczeta, chowajcie zarcie do srodka. nie musze wachac paszteciku i kielbasy z rana. logo mi nie wynagrodzi, na serio.

Gość mireczkaa
ale macie problem, nie mam pytań :) Też ostatnio wrzuciłam śniadanie do takiej papierowej torby, akurat była bodajże z Bartka, bo dzień wcześniej kupowałam dziecku buty:) Fajna, rączki zrobione z jakiejś plecionki- grunt to praktyczność. W torbie śniadanko mi się nie zmieściło. Wcale nie widzę tutaj żadnej wiochy. Nawet nie zwróciłabym uwagi kto w czym śniadanie nosi.

Gość aaaaaaarwena
motlocy to wy kurwy jebane, jakim pierdolonym pustakiem trzeba byc zeby patrzec w czym kto nosi sniadanie do pracy, odczytywanie z toreb metki, to dopiero mentalny i finansowy motloch takie "osoby" prezentuja :O blagam, niech ten pustostan nie jest odzwierciedleniem polskiego spoleczenstwa, pragne myslec ze tak zalosne scierwo to tylko kafełę :( prosze zamknijcie sie w swoich ruderach przed komputerami i nie wychodzcie, TO MOJ OFICJALNY APEL DO KAFETERIAN, USZANUJCIE GO ZALOSNE STWORZENIA!!! bez odbioru

Gość tak samo
Tym bardziej nie powinnaś się chwalić, że nosisz jedzenie w torbie po butach :) żart oczywiście. Autorowi nie chodziło o ośmieszenie każdego, kto nosi papierową torbę. Problem w tym co się w niej nosi. Dla mnie też śmiesznie wyglądają "paniusie" z torebeczkami na sznureczku, a w torebeczkach Jogurt z Biedronki (nie mam nic przeciwko ich jogurtom), kajzerka i liść sałaty. Obowiązkowo torebeczka musi być jakiejś znanej marki, nie ważne że pozaginana i podniszczona - grunt, że firmowa :) Ludzie czy was już nic nie śmieszy???

Gość ale ale po co
aaaaaaarwena nie ekscytuj sie tak kobieto XD troche dystansu i zrozumienia. nie bede sie tlumaczyc, po co zakladalam ten watek, bo skoro do tej pory nie zalapalas, to pewnie sama pomykasz z zarelkiem albo zakupami z tesco w papierowce z wywalonym logo

Gość izabelala
widzę że co poniektórzy absolutnie nie rozumieją tematu przejawiają bojaźń, tłumacza się lub agresja opanujcie sie nie rozumiecie o co chodzi

Gość tak samo
mój osobisty apel do aaaaaaarwena Wypad jak ci się temat nie podoba. Nikt nikomu do toreb nie zagląda. A nie moja to wina, że nasze społeczeństwo pragnie się dowartościować firmową papierową torebką. Dawniej zbierało się opakowana po czekoladzie, papierosach czy puszki po piwie i wcale nie było to dziwne, bo towary te były luksusowe i w szarym PRLu, były namiastką zachodu. Teraz się pewnie tego nie robi (choć znam różne dziwactwa). Hobby to hobby.... Dziś, gdy mamy dostęp do wielu niegdyś niedostęnych rzceczy, nie musimy chyba się podniecać papierówkami Intimissimi. My nikogo nie obrażamy wyzwiskami, a ty się bulwersujesz, bo pewnie sama (sam) pomykasz z konserwą rybną w Tomy Hilfiger, zakupioną w jakimś outlecie wraz ze skarpetkami z zeszłorocznej kolekcji.

Gość Estera Goldbaum
ja w tych papierowych torbach zbieram papier ( segregacja odpadów ) i potem razem z torbą wrzucam do pojemnika

Gość izabelala
ale jak widzę jak niektóre kobiety na forum są agresywne jak aaaaaaarwena to jestem przerażona i pomysleć że człowiek mija takich ludzi na ulicy, pomylonych psychicznie

Gość ale ale po co
'ja w tych papierowych torbach zbieram papier ( segregacja odpadów ) i potem razem z torbą wrzucam do pojemnika' czyli nie masz smykalki do biznesu, bo jak widzisz takie torby na allegro schodza jak swieze buleczki ;) rada dla aspirujacych businesswomen: nastepnym razem jak pojdziecie do jakiegos luxusowego butiku/sieciowki kupcie kilka ciuchow i poproscie o zapakowanie ich osobno. nastepnie wystawiamy na allegro, a jak wam sie nie uda sprzedac (w co nie wierze) bedziecie mialy na sniadanie do pracy, albo na wszystko to, co wam sie nie zmiesci w normalnej torebce. po co miec jedna, zapieta, jak mozna miec kilka. normalnie jakbyscie z zakupow na 5th avenue wrocily. wszystkim oko zbieleje

Gość tak samo
@ ale ale po co ale sobie humor tym topikiem poprawiłam. Dzięki. Szkoda tylko, że malo osób sie w dyskusję włączyło...

Gość robak1234
Ja napiszę tak, niech każdy chodzi w czym chce i z czym chce. Jak dla mnie dudzie mogą nosić śniadania w takich kartonach http://www.kartony.info i mi to nie będzie przeszkadzało :P

Gość HalinkaKiepska
Wiecie, zasadniczo tak naprawdę wolno wszystko, byleby nie łamać prawa, nie przeszkadzać innym ani im nie dokuczać :D No i żeby wszystko było w granicach dobrego smaku, bo to z tym jest problem - z przesadą w jedną lub drugą stronę :P Ja na przykład lubię torby eko i papierowe, ale noszę je bo po prostu są dla mnie wygodne, taką mam ideologię itp, nie muszę tego robić na pokaz, żeby sobie dodać "punktów" za bycie modną :D Swoją drogą skoro już o tym wspominam, to swoje nie-szpanerskie torby eko zamawiam na www.ecosac.pl, może komuś się przyda :-)

Gość TreleMorele1987
Fajne, sama uwielbiam torby eco i te papierowe też - noszę nieraz w nich papiery do pracy a gdy się zniszczy, stawiam koło kosza i ładuje się do niej papiery na śmieci... ekologicznie na maksa :D a torby eco sama zamawiam w sklepie Extrema: http://www.kafeteria.pl/forum :) Wymiary torby to 42 na 37 cm. Pole zadruku to format A4.

Ja też często sięgam po papierową torebkę i nie patrzę jakie logo ma wydrukowane, a pakuję do niej kanapki, wodę, cokolwiek. Ekologia jest modna, torby ekologiczne również. Jeśli chcecie takie bez loga to możecie zamówić :D oo, np. na paperbag.pl :)

Gość Ariankaa06
Nie uważam, żeby to była wieś, ile razy wychodząc z domu muszę wziąć ze sobą taką torbę... Myślę, że o wiele lepiej to wygląda, niż siatka z niejednego sklepu ;) natomiast z punktu widzenia firmy - zwiększa ona świadomość marki. Świetnej jakości torby można znaleźć na paperbag.pl polecam serdecznie.

Gość LuizaP
To świetne rozwiązanie marketingowe. :) Ja też zrobiłam do swojego sklepu takie torby, zamawiałam je właśnie na paperbag.pl, są wytrzymałe, tanie i mogłam zrobić na nich logo z nazwą swojego sklepu, jak dla mnie idealnie.

Gość MeggiL
Całkiem fajne te torby, ja też szukam czegoś do swojej firmy, zastanawiam się czy zamówić u nich.

Gość gość
Koleżanka z pracy nosi kanapki w torebce z douglasa :-O

Gość Małgoszata
Według mnie takie torby to bardzo fajne rozwiązanie, chociaż faktycznie, lepiej nie nosić w nich niektórych rzeczy. Sama zrobiłam torby z nadrukiem swojej firmy u http://www.atemi.pl/ i wyglądały naprawdę super :)

Gość gość
Ja nie koniecznie lubie takie torebki ale jak jest torebka fajna i z klasą to dla czego nie. Mój brat ma ksiegarnie i często zamawia z tej firmy www.kot.wroc.pl torebki na ramię . Bardzo fajnie to wyglada i nie rzuca się w oczy jak średniej klasy Pani z torebką sephory.

Gość Magdusina
Moim zdaniem to kwestia projektu graficznego torebki i zastosowanego papieru. Ja bardzo lubię torby papierowe lakierowane takie jak wykonane w http://grupafolflex.pl/pl/oferta/torby-papierowe.html Sprzedajemy wina i zawsze klienci lubią włożyć kupioną na prezent butelkę do takiej torby.

Gość gość
szczerze to nie wiem z czego burza, nie kupuje ubrań Solar więc nie wiem czy jest droga czy tania. ale co miała do wyboru, torebkę foliową? z logo Stokrotka lub Biedronka, to by was mniej raziło? :D ja preferuję torby z materiału, ale może nie kazdy taka ma :)

Gość gość
Moim zdaniem to bardzo ekologiczne. Co z tego, że LUIVITON czy SOLAR - ważne, że z papieru i wielorazowego użytku.

Gość bodzio525
Czemu wieś? Ekologia i tyle. Codziennie korzystam z papierowych worków i toreb na zakupy. Już od dawna nie korzystam z folii i plastików. Ostatnio nawet zamawiam papierowe torebki na śniadanie. Jak chcecie, to zamówcie również dla siebie [link-> http://www.cerplast.pl/oferta/opakowania-papierowe.html] Dbanie o środowisko to wcale nie wiesniactwo. A ze akurat ta dziewczyna miała z takim a nie innym logo, to trudno.

Gość Martynaxx
Torby reklamowe są zawsze na czasie! Z sezonu na sezon dostrzec możemy jaką fajną możliwość i przede wszystkim wygodę dostarczają nam torby papierowe. Ciekawy artykuł na ten temat znalazłam ostatnio tutaj http://czarnymlyn.com.pl/czy-torby-z-papieru- to-dobry-pomysl/ po przeczytaniu którego wiem jak ważna jest ochrona środowiska i dbałość o tego typu kwestie;p