Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ale po co

papierowe firmowe torebki - co za wies

Polecane posty

Gość ale ale po co

jade sobie dzisiaj do pracy, a do busa wsiada dziewczyna z mala torebeczka na ramieniu i mala (taka na a5) papierowa SOLAR w lapie. w tej firmowej papierowej ma sniadanko do pracy. skad wiadomo? bo wszystko jej wystaje (torebka oczywiscie za mala, ale trzeba pokazac, gdzie sie kupuje ciuchy): jogurt, kanapki opakowane w srebrna folie, jakies owoce. no ludzie! niedlugo pasztet, pomidora i kajzerki bedzie sie wozilo w papierowych torebkach od louis vuitton, byle blysnac. zero poczucia obciachu u niektorych

Gość tak samo
No nie mogę. Mam te same odczucia. Zwyczajnie wieś tańczy i śpiewa. Śniadanie w przechodzonej papierówce. Plaga jakaś od kilu lat. Może oglądają za dużo filmów i chcą wyglądać jakby codzienne z zakupów wracały :))))) Ot, taka moda...

Gość ale ale po co
Gość głową w biurko
przywaliłam właśnie. Po cholerę to ludziom????? Ale dno :( NO SERIO, toż to jakaś żałość.

Gość tak samo
aukcje mnie rozbawiły. Nie wiedziałam, że można na tym zrobić biznes ;) "Gwiazdy" noszą podrabiane ubrania, to chociaż oryginalną torebką (ze śnioadaniem) mogą zabłysnąć...

Gość tak samo
Burberry to chyba aktualnie największy obciach. Osobiście nie kupiłam niczego, co imituje tą markę. W naszym kraju, niestety potrafią zeszmacić każdą liczącą się firmę.

Gość rwerwer
No nie! Te aukcje mnie zabiły. Dzięki za dobrą zabawę!

Gość kjhgfdswedrftghyujjhgfdsdfgh
wielkie rzeczy ;) ja czasem cos wioze w malej reklamowce foliowej h&m-to tez obciach? i czesto jest to wlasnie sniadanie, bo juz mi sie nie miesci w torbie

Gość tak samo
Mam w domu torebeczkę z Sephory - pozostała po sobotnich zakupach. Może ktoś chętny ?? hahahaha No znajdzie się jeszcze coś z Apartu :) :) :) :) na małe śniadanko :)

Gość bb12222222212212
Mam taki ulubiony lumpeks gdzie sa czesto fajne firmowe rzeczy i byla reklamowka BOSS'a za 1zl jak dobrze pamietam ;)

Gość tak samo
nie mówimy o foliówkach tylko papierówkach, a to wielka różnica. No przecież w czymś to śniadanie trzeba wozić.

Gość bb12222222212212
A czy papierowa torba duza Ikea to tez obciach? ;) Bo wiozlam w niej przez cale miasto ksiazki do antykwariatu bo jest mocna ;)

Gość ja jestem ze wsi i nikt tu
żarcia w takich torebkach nie nosi. Prosze nie obrażac wsi.

Gość bb12222222212212
Czesto tez wioze zakupy w papierowych torbach z Reserved...

Gość bb12222222212212
Moze i male to obciach chociaz nie widze roznicy wiekszej pomiedzy formowymi foliowymi a papierowymi. Za to duze papierowe sa bardzo przydatne i mocne

Gość bb12222222212212
Dla mnie obciachem jest dac prezent w takiej torbie. Czyli np zestaw kosmetykow pod choinke w torbie z Sephory czy Douglasa. Oni zawsze pakuja w torbe ale wg mnie powinno sie zapakowac prezent w normalna swiateczna czy urodzinowa torebke.

Gość bb12222222212212
To tak jakby kupic komus apaszke i dac ja w papierowej torbie jaka daja w sklepie;O

Gość ale ale po co
'Burberry to chyba aktualnie największy obciach.' alez oczywiscie! jak moglam zapomniec! teraz kroluje krata Burberry. zachecam do zakupu: http://moda.allegro.pl/nowe-legginsy-burberry-3-4-roz-l-i1865687769.html http://moda.allegro.pl/sukienka-kratka-burberry-roz-42-wizytowa-eleganck-i1872331693.html do tego folioweczka BOSS (tak, kiedys niejedna emerytka pomykala z nia na bazar) i mamy gotowy outfit fashionistki z PL o malych nakladach finansowych.

Gość tak samo
Torby Ikea są mocne i praktyczne. Taka to raczej nie obciach. Bardziej nazwałabym to EKOLOGICZNY STYL. Niektórym zwyczajnie się pomieszła ekolgia z obciachologią ;)

Gość xzasswswsw
w douglasie zawsze elegancko pakują na prezent

Do takich toreb zawsze pakuję synowi makulaturę. Dobrze, że ma niedaleko do szkoły, to nie narobi wielkiego obciachu po drodze. Ale te aukcje mnie rozbawiły. :D

Jeszcze sie nie spotkałam poza galeriami handlowymi żeby ktoś nosił takie torebki po to, żeby sobie ponosić :p ale jesli tak jest to porażka totalna :o

Gość tak samo
bb masz rację z tymi prezentami. Jednak małe odstępstwa są wskazane. Perfumy czy jakiś inny kosmetyk zakupiony np. w Sephora, może być podarowany w takiej sklepowej. Jest dość ładna a dodatkowo nie ma podejrzeń, że prezent to jakaś podróba z bazaru. Tak samo biżuteria lub markowy zegarek czy nawet jakiś drobny sprzęt. Jest to sewgo rodzaju sygnał, że rzecz jest oryginalna. Może to bez większego znaczenia, bo zaraz zaczniecie się rozpisywać o intencjach obdarowywania itp. ale ja myślę właśnie tak.

Gość izabelala
w szoku jestem że ludzie noszą takie góvna żeby być kimś nie wiedziałam o tym wiocha straszna, jak z jakiegoś kaukazu, zapadłego PGR

Gość izabelala
ja piertole worek przeciwkurzowy Louis Vuitton za 20 zł niech motłoch zazna luksusu :D