Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola1989pp

czy bylibyście z chłopakiem

Polecane posty

ja byłam ale byłam mloda głupia i slepo zakochana tyle ze on dostał wyrok 3 lata :) za pobicie powiedziałam po 4 miesiacach ze nie dam rady... nie znosiłam tych wizyt tam i wg jesli jestes silna poł roku wytrzymasz...

Gość durna baba w ciemnym lesie
pytanie w formie "bylibyscie" sugeruje, ze jest biseksualny i faceci tez maja u niego szanse ? to wiezienie w sam raz dla niego . a tak powaznie to gówniarz, ktory sie nie uczy na błędach . nie, nie byłabym z takim facetem ma za nic życie swoje i cudze.

Gość kingool
to zalezy czy go kochasz ....nie zalezne jest to czy siedzi w wiezieniu.Mysle,ze powinnas sie zastanowic czy wytrzymasz odwiedziny w takim miejscu

Gość sdasdsddddffd
nie, nigdy w zyciu nie bylabym z kutasem, ktory jest tak glupi, przeciez mogl kogos zabic

on ma 30 lat więc gówniarzem nie jest. wczoraj miał sprawę w sądzie myślicie że mógł iśc siedzieć? bo od wczoraj sięnie odzywa. pisalam sms i cisza. hmm co ile mozna kogos odwiedzac w wiezieniu?

Gość sdasdsddddffd
daj sobie z nim spokoj, nie dosc ze stary to glupi. on ma 30 lat a ty ile? 22? puknij sie w swoj glupi lepek dziewczyno, nie swiruj

Gość sdasdsddddffd
jestes bardzo mloda i naiwna ale mysle ze bys zmądrzala od razu jakby taki pijany keirowca potracil i zabil twoja mame albo tate, albo inna osobe z twojej rodziny. szukaj chlopaka wartosciowego bo tutaj od razu widac ze jest ZERO

Gość 678987678909876
p[opieram jakby kogos ze znajomych zabil ci pijany kierowca to bys inaczej mowila

Gość sdasdsddddffd
chyba jestes jakas nienormalna...

Gość ooooooohhhhhhhhh
No pewnie że można iść za takie coś do więzienia....ale faktycznie ktoś dobrze zauważył że masz bajzel w wypowiedziach.Albo poszedł siedzieć albo nie,nie możesz się tego dowiedzieć???Skoro to Twój chłopak to chyba powinnaś umieć się dowiedzieć co się z nim dzieje....

Gość ooooooohhhhhhhhh
napisałaś smsa i cisza,a zadzwonić nie łaska? Sorry ale jak siedzi to Ci nie odpisze...

Gość Olorinek
jazda bez prawka to nie zbrodnia wiec taki wiezien nie powinien ci przeszkadzac co inego gdyby byl jakims zakapiorem co przypadkowych ludzi zaczepia lub zlodziejem smiesza mnie teksty o "dobrych chlopakach" ktorych ta jebana policja zlapala a oni tylko kulturalnie na przechodniow napadali ktorzy okazali sie konfidentami i ich kulturalne aspiracje antyspoleczne sprzedali

Gość ooooooohhhhhhhhh
He he Olorinek zgadzam się z Tobą :)

Gość ooooooohhhhhhhhh
dzwoniłaś? Rodzina nic nie wie? Może się po prostu schlał bo nie poszedł siedzieć po sprawie?

Gość ooooooohhhhhhhhh
zadzwoń............

Gość ooooooohhhhhhhhh
Skoro się bałaś i się teraz martwisz to trzeba było z nim iść na sprawę.Od razu byś wiedziała co i jak.....

jazda bez prawka to nie zbrodnia wiec taki wiezien nie powinien ci przeszkadzac interesująca teoria, pewnie gdyby kogoś potrącił i zabił, to też nie była by zbrodnia :O

NIe i wcale nie ldatego ze w zk przebywa. Dlatego, ze głupi, nieodpowiedzialny jest. W dodatku potencjalny morderca. A ty weź się za naukę a nie za kryminalistę, bo patrząc na twoja pierwszą wypowiedź to nie potrafisz poprawnie pisać po polsku...