Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faggadgadadga

Czy to jest dobry system pracy!?

Polecane posty

Gość faggadgadadga

Jeden dzień na rano Drugi dzień na popołudnie Trzeci dzień na nocke Dzień wolnego I znowu tak samo?

Gość nawet dobry system
bo czlowiekowi wypadnie jakies wolne :( czasami raz w tygodniu a czasami dwa razy w tygodniu

Gość agusia1514
a ile za godzine?

Gość faggadgadadga
Stawka jest miesięczna 1500 złotych brutto.

moja ciocia tak pracuje ale ona nie ma zadnego dnia wolnego pierwszy dzien na 6:00, drugi na 14:00, kolejny na 22:00 i po nocce niby ma wolne i pozniej znowu na 6:00 dla mnie to bez sensu juz lepiej jeden tydzien na 6, pozniej na 14 a pozniej na nocke

Gość ja86sia
nie jest to dobry system, ponieważ będziesz ciągle niewyspana, organizm się tak nie dostosuje... ciężko jest ludziom, którzy np pracują na 3 zmiany po tygodniu, a co dopiero co dziennie... moja mama kiedyś pracowała: 1 - dzień 12h, 2 - nocka 12h, 3 - wolne, 4 - wolne, to cały 3 dzień przesypiała :)

Gość agusia1514
trochę mało placa ale system fajny ;) i z tego wynika że masz 7dni w miesiącu wolne ale musisz robić w niedziele i święta?

Gość ma to swoje plusy
Bo po 3 dniu kiedy masz na nocke odeśpisz a później znowu do pracy. Mój kuzyn tak pracuję, z tym że on ma dwa dni wolnego.

Gość faggadgadadga
Tak, muszę!

Gość chory kraj
za 1100 tak się męczyć

Gość Ewwwwka
dla osoby która ma wykształcenie podstawowe, gimnazjalne, zawodowe, średnie(liceum czy technikum z maturą lub bez), policealne czy pomaturalne to taki system jest dla kogoś takiego.

Nocki.mmmm Kiedyś przez 3 lata pracowałam na nocki. No dobra 18-02. Najlepsze godziny pracy jak dla mnie.Gdybym mogła to dalej bym tak pracowała;-P

Nocki.mmmm Kiedyś przez 3 lata pracowałam na nocki. No dobra 18-02. Najlepsze godziny pracy jak dla mnie.Gdybym mogła to dalej bym tak pracowała;-P