Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pensjonat pod różą

Straszna awantura w domu. Jakie konsekwencje?

Polecane posty

Gość pensjonat pod różą

Wczoraj u mnie w domu byla straszna awantura. Moj ojciec(emeryt) wpadl w szal, pobil mnie. Musialam sie bronic i rozwalilam nie chcąco szybke w drzwiach. Dzis zakomunikowal mi ze idzie na policje zeby mnie aresztowali. W zwiazku z tym chcialabym sie dowiedziec jak to wyglada z punktu prawnego? Czy policja ot tak moze przyjsc i mnie aresztowac? Dodam ze nie jest to zadna patologia, tylko moj ojcec nie umie panowac nad agresja, prowkuje mnie i stad dzieje co dzieje...Wyżywa sie i wyladowuje swoje frustracje. Nie mozna mu na nic zwrocic uwagi bo od razu drze morde i leci z lapami.. Narazie nie mam gdzie sie wyniesc ale jak on tu przyjdzie z policja to pewnie uwierza jemu(ma kontakty) a nie mi.. Co robic? Czy to w ogole mozliwe zeby ot tak wyrzucic kogos na bruk i aresztowac? Jestem oczywiscie pelnoletnia.

Gość ghghfhfjfhkhj
ile masz lat?

Gość pora na mojego byłego :D
nie aresztują Cię za zbitą szybkę. mała szkodliwość czynu a Ty idź zrób obdukcję więc niech stary tak nie fika :O

Gość pensjonat pod różą
Może jest tu ktos , kto zna sie na prawie?

Gość no dajże spokój
policja za rozbitą szybkę w domu? Powiedz, że przciąg się zrobił i szyba poszła :) Swoją drogą, to nieźle się dzieje u was :(

wyprowadz sie z tego domu jak najszybciej. policja nie moze tak poprostu przyjsc i cie aresztowac. jestes pelnoletnie to sie wyprowadz. nie mozna kogos na bruk wyrzucic. jak cie wyrzuci to zglos to na policje

Gość pensjonat pod różą
25 lat mam. Obdukcja jest platna a ja musze sie liczyc z pieniedzmi. Poza tym mam kilka siniakow na rekach i 2 na plecach. Nie wiem czy to sie kwalifikuje do obdukcji

Gość no dajże spokój
gdybyś uszkodziła ojca, to owszem, policja miałaby podstwy sądzić, że jesteś agresywna i poniosłabyś jakieś konsekwencje, ale za zbitą szybę, naczynia czy rośliny w doniczce nikt nikogo nie będzie sądził :)

Gość amirikka
Przede wszystkim, to JEST patologia. W normalnym domu takie rzeczy się nie dzieją, domownicy panują nad emocjami. Jeśli kogokolwiek mieliby aresztować to tylko Twojego ojca.

Gość pensjonat pod różą
Nie wiem czy tu przyjdzie z policjantem czy dostane wezwanie czy co:(

Gość no dajże spokój
to pójdź na NFZ do lekarza domowego, niech on oceni co się stało i poradzi ci co dalej masz zrobić. Od kiedy obdukcja jest płatna? Nie masz ubezpieczenia? Zreszta chyba nie ma potrzeby, idziesz na policję i mówisz co się stało

Gość pensjonat pod różą
On tak sie zmienil odkad przezedl na emeryture. Dziczeje i gnusnieje w domu. Tylko TV i krzyzowki.

Gość ghghfhfjfhkhj
a pracujesz gdzies? i nie masz kasy zeby sie wyprowadzic?

Gość no dajże spokój
poza tym nie bardzo rozumiem. Ojciec cię pobił i wzywa NA CIEBIE policję? Ty wezwij na niego skoro było jak mówisz

Gość pensjonat pod różą
lekarz rodzinny to jego dobry znajomy. Musialabym pojsc gdzies indziej a mi wstyd. Ja nie chce takich afer. Te siniaki to pikus, boje sie tylko ze policjant tu zaraz przyjdzie i mnie wyprowadzi. moj ojciec pojechal na policje dzis.

Czy Ty czytasz co ludzie tu piszą? Nikt nie przyjdzie. Ty postrasz ojca, że zgłosisz na policję przemoc psychiczną

Gość pensjonat pod różą
No on mnie pobil, ja go wyzywalam i ta peknieta szybka w drzwiach. Sasiedzi mieli pewnie niezle sluchowisko. Ja pracuje na pol etatu.

Obdukcję robisz w zakładzie medycyny sadowej. A co to jest jak nie patologia? Myślisz, że patologia to jest tam gdzie bieda i alkohol? To co masz w domu to jest właśnie patologia.

Gość pensjonat pod różą
Little Me- skad wiesz ze nie prz\yjdzie jak on na bank pojechal na komisariat albo do dzielnicowego. Ok bede tu zagladac, teraz musze sie ugarnac i wykapac. do lazienki mi policja nie wejdzie. Od rana z nerwow cala dygocze.

Gość no dajże spokój
dziwczyno, weź się ogarnij!!!! Ojciec pojechał na policję i powie że cię pobił a ty rozbiłaś szybkę? To chyba od razu kaftanik i do wariatkowa go zawiozą :) Chyba, że nie piszesz tu całej prawdy, ty go pobiłaś i zdemolowałaś całe mieszkanie

Na Twoim miejscu założyłabym mu sprawę o znęcanie się. Na początek parę wizyt na komisariacie po każdej awanturze (albo wezwij ich w trakcie awantury) i dostanie zawiasy i kuratora. Dobre i to

Gość pensjonat pod różą
Nic nie esjt zdemolowane, oprocz wybitej szybki. Boje sie , bo go znam i wiem , ze bedzie chcial mnie zniszczyc. Moze np powiddziec, ze to ja jestem winna calego zajscia i ze to Ja sie awanturuje wstrzynam te cale awantury itp. Tego sie boje