Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogurt owocowy

wdałam się w seks związek z szefem i wyszłam na tym.....jak

Polecane posty

Gość jogurt owocowy
Szef jest przystojnym facetem w wieku 42lat. Jest facetem na poziomie i przyznam ze na ulicy tez bym zwrociła na niego uwagę.

Gość vgi
moim zdaniem powinnam podnieść mu stawkę i tyle :)

Gość Marilenka
Ja bym wolała z głodumzdychać niż sexić się z żonatym facetem. To ci szczęścia panienko na długą metęnie da, na krzywdzie ludzkiej, braku honoru i obrazie Boga jedziesz i powiem Ci jedno: długo nantym nie dojedziesz, nie będziesz już nigdy w związku szczęśliwa albo będziesz samotna, za winy które popełniasz.

Gość jogurt owocowy
nie mam męża a on nie ma żóny bo jego żona od dawna żyje własnym życiem. Nikomu krzywdy nie robimy.

Gość jogurt owocowy
z jaką przeszłością ???? że byłam z kimś w związku każdemu wolno się kochać z partnerem ?!

Gość jogurt owocowy
Facet nie leci mnie na biurku codziennie a umawiamy się raz w tyg na seks i kolacje... Rozmawiamy o pracy o kłopotach o wszystkim.. a to że dorzucił mi troche do wypłaty to dla tego że mnie lubi i już.

Gość jogurt owocowy
Pamiętamy o swoich urodzinach imieninach , jesteśmy przyjaciółmi. Nie traktuje mnie jak dziwkę.

Gość safaa
Z tematu założonej dyskusji może wynikać, że nie do końca jesteś zadowolona (ogłosiłaś to na forum) a teraz piszesz, że jest super. To po co ten topik?

Gość a ni dlatego, że mu to ...
A nie dlatego że mu powiedziałaś, że za dodatkową kasę będziesz jego kochanką? plączesz się w zeznaniach.

Gość safaa
dokładnie - co druga odpowiedź inna. Już sobie wyobrażam, jaką możesz być kompanką do rozmów..

Gość kalkulator
Tania jesteś, za trzy stówy opchnęłaś swą dupę na całą noc :)

Gość jogurt owocowy
chciałam się pochwalić a nie pożalić głupia zazdrosna pindo

Gość niebieskooka000000
glupie gadanie fajny uklad ja bym tak chciala pozatym zadne pieniadze nie smierdza dziewczyna daje sobie rade w zyciu a kogos to boli pewnie same zakonnice tu siedza tekst typu BOJ SIE BOGA masakra jakas jakiego boga :}}}} zadna to hanba ma okazje to niech kroi frajera

Gość mirabeelka
to zbieraj tę kasę bo jak się szefowi "odwidzi" to wylecisz na bruk

Gość REDsssssssssssss
ha ha ha... aleś głupia dziewczyno. ja mam 22 lata i zarabiam 4500tys/ms bez takiego sponiewierania się. idiotka

Gość REDsssssssssssss
jak to nie provo to współczuję głupoty

W życiu trzeba kierować się pewnymi wartościami.Autorka ich po prostu nie ma.Jeszcze rozumiem seks bez zobowiązań,gdzie obie strony są wolne i nikt nikomu nie płaci.Nie osądzajcie autorki,bo nie do was to należy.Życie ją osądzi i Bóg.

Gość niebieskooka000000
ty zarabiajaca 45000 na ktorej trasie stoisz w najlepszych miesiacach moze tyle zarabiaszale n ie w obecnych a tu widze znowu BOG

Gość a ile ma lat
powiem Ci tak dziewczyno, nie szanujesz sie i tyle, i mysle ze twoj szef rowniez cie nie szanuie , jak mu sie spodoba inna kopnie cie w tylek i wylecisz z pracy.Swoja droga dziwie sie, ze czyms takim chwalisz sie na forum, i robisz to za taka marna kase ze huj!

Gość dlaczegojaSłysze
I dobrze, masz regularny sex i jeszcze większą pensję, jak Ci tak pasuje, to super :)

Gość Ha.....ha
Napewno nie traktuje cię jak przyjaciółkę, bo wcześniej postawiłaś ultimatum, kontrakt: będę dawała dupy za tyś zł. Płytkie bardzo. Kurewki tak robią. Gdyby podniósł pensję po jakimś czasie powiedzmy z własnej woli (po daniu mu do zrozumienia), to wyglądało by to dużo lepiej. Zawsze mogła byś twierdzić, że nie chodziło ci o kasę tylko o niego, a bonus masz dodatkowo.

Gość seksWpracy
a ja sypiam z szefem za darmo.traktuje mnie tak jak innych pracownikow,nie mam premi,podwyzki,ani prezentow,jak potrzeba opierdala mnie na rowni z innymi,jak zasłuze to pochwali.sama chcialam go wyrwac od dawna bo od razu mi sie spodobał.spotykamy sie po pracy i jest ok.a do tego jest najlepszym kochankiem jakiego mialam do tej pory i do tego najstarszym,bo miedzy nami jest 25 lat różnicy.ale za kase bym sie nie sprzedala fuj.sypiam z nim bo mi sie spodobal.szef,tez czlowiek:-)