Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franka2911111

czy to prawda że poseł Palikota brał udział w morderstwie

Polecane posty

Gość franka2911111

Popiełuszki ? Tak mi się obiło o uszy ale to chyba niemożliwe ?

Gość vatacha juniora
nie wiem ale są czarnoskórzy transwestyta geje skazani za pobicia i narkotyki to czemu nie morderca. takiego sejmu to nie pamietam. i jeszcze mają tupet z tym krzyzem, szok po prostu

Gość każdy pomysł jest dobry
prawda to jest taka , że ty jesteś debilką taką, że aż w kutasie strzyka. Krzyż w sejmie jest związany z ks, Popiełuszko, jego matki, czy cuś.

Gość wariatka o2
on chyba bronił mordercy księdza a nie brał udział w zabójstwie

Gość wariatka o2
Żeby dopełnić ponurej symboliki, posłem partii, która za jedno z pierwszych swoich zadań wyznaczyła sobie usunięcie krzyża, jest niejaki Kotliński, zarejestrowany jako TWt, były ksiądz, a w wolnej Polsce redaktor antyklerykalnego szmatławca "Fakty i Mity", który chyba jako pierwszy wyciągnął Grzegorza Piotrowskiego stamtąd, gdzie ten powinien na zawsze pozostać - śmietnika historii.

Gość wariatka o2
Grzegorz Piotrowski (oficer SB) - Z inspiracji bezpośredniego przełożonego Adama Pietruszki, razem z dwoma innymi funkcjonariuszami SB Waldemarem Chmielewskim i Leszkiem Pękalą, dokonał 19 października 1984 porwania i zabójstwa księdza Jerzego Popiełuszki, w którym odegrał główną rolę. wikipedia.pl

Gość Agnieshca__
Piotrowski nie jest czlonkiem Ruchu Palikota ani startowal nawet w tych wyborach z ramienia żadnej partii