Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaaankaa

czy nie jem za dużo?jadłospis

Polecane posty

Gość julaaankaa

rano : 2 średnie banany w plasterkach zalane 500g jogurtu naturalnego + słodzik + kilka kropel aromatu waniliowego jakieś 2 godz później : tosty dukanowskie ( tj. 7 łyżek otrębów owsianych,2 jajka,2 łyżki jogurtu nat , 3 plastry szynki i wszystko do tostera ) - jakby co to nie jestem na diecie Dukana,ale korzystam z jego przepisów. następne dwie godziny później : jedna średnia marchewka surowa niedawno : mizeria z połowy świeżego ogórka z 4 łyżkami jogurtu naturalnego obiad : kalafior z wody,kilka różyczek + garść zielonej fasolki Czy to za dużo ? A może za mało ? Sama już nie wiem...

Gość kmonoferegtrgbe
wg mnie to za dużo,banany przecież tuczą ! i zjadlas tu prawie 1800 kcal..tak nie schudniesz!

Gość julaaankaa
Wiem, że za mało mięsa,ale jakbym je dodała,to w ogóle już zjadłabym tyle kalorii ,że szok.. ;/ to co w takim razie mam zrobić..?

Gość dodaj jaja na twardo zamiast
bananow na sniadanie, otręby owsiane, pierś z kurczaka, ryby - sola, pstrąg - chude. Mieso jedz z warzywami, nie mieszaj z ryzem, ziemniakiami i innymi. Twarog chudy tez - ale bez chleba za to np. z pomidorem. Z owocow jedz: jablka, grejfruty, cytryny - nie jedz innych Z warzyw: ogorki,kapusty, salaty,buraki,marchewki,pietruszki,pomidory,papryke,dynie,cukinie

Gość julaaaanka
landryna2@buziaczek.pl poproszę ;)