Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeedddddddddddddee

jak to jest z recenzentem pracy? daje mu się prace wyydrukowaną?

Polecane posty

czy mozna wyslać doc? jak to w ogole wygląda przed obroną? W dziekanacie mam wredne baby i mi nie powiedzą, moj rocznik tez nie wie, bo robiłam indywidualny tok studiow, bronie sie szybciej niz reszta.

Gość fgfggfghhfghghj
robisz 4 kopie pracy, oprawiasz, jedna zostawiasz sobie, druga dla promotora, trzecia dla recenzenta, 4 do dziekanatu i tyle

ale recenzent musi podpisac sie tam gdzies w srodku, czy nie? tyle, że ejst na obronie i zadaje mi pytanie? Moge tej kopii dla siebie nie robic, prawda?

Gość fgfggfghhfghghj
ta nie musisz miec kopiii dla siebie. nie wiem czy on sie tam podpisuje... u mnie bylo tak ze ja dalam 3 prace swojemu promotorowi a on je juz zaniosl komu trzeba

Gość ja miałem trzy kopie
dla siebie nie robiłem :p dwie dawałem promotorowi , który podrzucał to recenzentowi a jedną do dziekanatu. swojego recenzenta na oczy zobaczyłem dopiero na obronie :D

Gość naddellla150
na kazdej uczelni jest inaczej dowiedz sie w dziekanacie albo na stronie internetowej wszedzie sa inne standardy nie ma sensu nic oprawiac na razie, bo nie wiesz nawet czy nie bedzie poprawek

niestety ja z moim promotorem jestem bardzo poklocona. Nie wiedzialam, że to taki wredny człowiek. Utrudnia mi jak może, już pol roku sie męcze z tą praca, ciagle wymysla jakies nowe rzeczy, poprawia cos, potem ma pretensje do mnie o to poprawione przez siebie (ze niby ja źle napisałam), a jego poprawki zawsze sa z bledam (których word nie podkresla, np. "potencjalna mozliwosc"). Wiec z promotorem jestem na sciezce wojennej i nie pomoze mi. recenzentem jest jednoczesnie dziekan. Na strnie wydzialu napisali, żeby zlożyc 3 szt. pracy do dziekanatu - ale rozumiem, juz z podpisami????

Gość naddellla150
wszedzie masz pod gorke, w dziekanacie panie zle i groze, dziekan niemowa, recenzent zly hehehehehe na ratunek do kafeterii! :D

a w dziekanacie jest niasamowicie wredna baba. Skreslila mnie z listy bez mojej wiedzy, bo nie znalazła jakiegos wpisu w indeksie, wydała mi więc nową pustą karte egzaminacyjną i na jej podstawie stwierdziła, że nie zaliczylam CAŁEGO ostatniego semestru. Nie wiecie, ile miałam odkrecania. Baby strasznie wredne tam są. Nic nie pomogą. Te prace, co sie oddaje do dziekanatu, to z podpisami? jestem na SGGW jakby co

no mam, cóz zrobić? nie wiem już kogo spytać. W Katedrze, na wydziale, Recenzent - nikt nie odbiera telefonów, nie odpowiada na maile. Promotor - menda zlosliwa. Pan Mareczek pieprzony. Złośliwy i już. Nie wiedzialam, że taki jest, gdy zaczynalam pisac tą pracę. Pół roku mi zmienial wszytsko (jestem na żywieniu, pisze o odmianach ryzu, musiałąm robić duuuzo próbek), co sie napracowalam, to mowił, ze jednak nie, że ominiemy te badania... no zlosliwy i już

Gość ja miałem trzy kopie
ja oddawałem do dziekanatu jedną wersję podpisaną i zatwierdzoną przez promotora , u ciebie może byc inaczej kazda uczelnia to państwo w państwie