Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamiksiaaaaaaa

masakra

Polecane posty

Gość po cooo?
sorrry ale duzo masz takich kumpli co w twojej obecnosci takie rzeczy gadaja '' moze jakas kolezanka zrobi mu loda, albo zeby zalatwila mu jakas d**e tylko jakas super koniecznie'' ????

Gość malamiksiaaaaaaa
wiecie jak to latwo sie kogos obraza w ukryciu szybko wyciagacie wnioski nie czuje sie ofiara nie pozwalam na przytulanie i lapanie za noge caly czas mowie ze mnie to denerwuje bo ja trakuje go zwyczajnie bez emocji nie nadskakuje mu jest kolega to wszystko wiecie co wy wiecie swoje oceniliscie mnie ok szanuje to ale chyba pora skonczyc watek:))))) bo zbyt agresywny jest a ja samawiec ze zasadne sa moje pretensje osoby z naszego otoczenia to mowia wiec chyba nie wymyslam moze zle opisalam zbyt skrutowo

Gość Zuzanna Amelia !!!
Co konkretnie chcesz osiagnac i w jaki sposob ? Tylko juz moze otwarcie bez asekuracji i bez dorabiania otoczki.

ty piszesz ciagle tylko o tym, co on robi i ze zachowuje sie tak, jakby sam nie wiedzial czego chce. A ty? Co ty robisz? Postaw sprawe jasno i bedzie spokoj. Ty zamiast tego, jak chorogiewka poddajesz sie bezwolnie wplywowi kolesia, z ktorym jak piszesz, nie chcesz juz byc. Mozesz odpowiedziec na moje pytanie? Dlaczego pozwalasz sobie na te jego spoufalosci wzgledem ciebie, skoro ci to nie odpowiada?

Gość po cooo?
nie rozumiem... mam cie pochwalic za to czy co? czy jak?

Gość po cooo?
"caly czas mowie ze mnie to denerwuje bo ja trakuje go zwyczajnie bez emocji nie nadskakuje mu jest kolega to wszystko" to sie denerwujesz czy nie masz "emocji"??? bo nie wiem

Gość po cooo?
"Ty zamiast tego, jak chorogiewka poddajesz sie bezwolnie wplywowi kolesia, z ktorym jak piszesz, nie chcesz juz byc. Mozesz odpowiedziec na moje pytanie? Dlaczego pozwalasz sobie na te jego spoufalosci wzgledem ciebie, skoro ci to nie odpowiada?" 1. moze ona chce swiety spokoj 2. moze ona chce aby był jej kolega ale bez jakis zobaczonych tekstów o lodach i kolezankach

Gość malamiksiaaaaaaa
nie :-) sluchajcie ja widze to tak gdy powiedzial ze to koniec sam zarzadal zero spoufalosci dotyku kuple i to wszystko po zerwaniu byl niemily oschly wyrazilam swoje niezadowolenie ze jezeli ciazko mu byc moim kumplem to wyprowadze sie szybciej niz planowalismy po tej rozmowie zmiana o 360 stopni milutki normalnie do rany przyloż znam tego czlowieka wiem jakie ma poglady jak funkcjonuje w otoczeniu zwczywajnie mysli ze pokaze mi jaki to on dobry i kochany i JA SAMA POWIEM TO MOZE BYSMY SPROBOWALI i wtedy on laskawie sie zgodzi juz to przerabialam nigdy po ''zerwaniu'' na kilka godzin nie powiedzial wprost tylko zrobil kilka milych rzeczy i po sprawie ja glupia bylam ze sie na to lapalam dlatego mowie teraz NIE takim zachowaniaom on jak widzi obojetnosc to walnie na zaczepke tekstem po pijaku na trzezwo by tak nie zrobil

Gość Zuzanna Amelia !!!
Skoro jestes zdecydowana ze to koniec to w ogole nie rozumiem dlaczego jeszcze tam jestes. Juz dawno powinnas sie wyprowadzic i zaknac to zamiast stwarzac warunki do chorych insynuacji.

Gość malamiksiaaaaaaa
rozumiecie? denerwuja mnie te gierki podejscie do tematu i tak jest moja poprzymilam sie troche on nie wie ze mnie stracil wie ze przesadzil ale nie dociera ze ja nie chce byc w takim zwiazku w zwiazku gdzie nie mowi sie o uczuciach w ktorym tylko ma byc zawsze milo i przyjemnie ........ i tak mam emocje bo jestem czlowiekiem chce mi sie krzyczec ze zlosci ze ten czlowiek tak mnie pozbadl

Gość malamiksiaaaaaaa
ale koniec tego wiecie to jest czlowiek ktory lubi zwiazek jak jest milo i przyjemnie a jak sa problemy dnia codziennego , docieranie sie ludzi to by sie najchetniej wypisal wkurzona jestem ze bylam z nim tyle czasu ze mnie pozbadl LAE TERAZ MOWIE NIE KONIEC co do wyprowadzki nie takie proste:) duzo ale malo fajnych ofert a wyprowadzic sie glupio dla zasady to tez bez sensu w dodatku jest kotek wiec....

Gość Zuzanna Amelia !!!
Bzdury wypisujesz. jak ktos naprawde chce sie wyprowadzic to sie wyprowadza a nie szuka pretekstow zeby zostac.

Gość malamiksiaaaaaaa
obys nigdy nie musiala miec klopotu ze znalezieniem mieszkania:) zeby finanse do ofert ci na to pozwalaly

Gość Zuzanna Amelia !!!
Nudzisz. nawet ostatni cymbal nie uwierzy w te historyjki. Wspolczuje goraco temu facetowi.

Gość malamiksiaaaaaaa
szanuje zdanie:) i wiesz niestety dla ciebie nie obrazisz mnie tutaj ludzie na forum pisza zeby sie radzic ja napisalam by sie wygadac nie pytam co mam zrobic wiec jezli nie interesuje Pani Pan bo nie wiadomo:) proszę nie pisac pozdrawiam

Gość Zuzanna Amelia !!!
Skoro zakladasz temat na publicznym forum to musisz liczyc sie z tym ze ludzie beda sie wypowiadac. Od tego sa takie fora. A ze nie wypowiadaja sie tak jak by ci pasowalo to juz trudno. Obluda razi wielu. Nie tylko mnie. Facet bardzo zle trafil. Niech ten topik bedzie przestroga dla innych facetow aby omijali takie hipokrytki bo sie wpakuja tak jak ten facet.