Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna magiavvvvvvvvvvvvvvvvvv

maż coś kręci

Polecane posty

Nie wiem co mam teraz zrobić z taką sytuacją która mnie spotkała .Nie daje rady mam 36 lat i swiat mi się zawalił nie mam pracy .Jeśli mąż odszedł by od nas to strace wszystko co do tej pory miałam .Kocham go nad zycie jak juz pisałam i nie wyobrazam sobie życia bez niego.Jemu oddałam 16 lat swojego życia to za mało .Robiłam wszystko co on chciał .Nie chciał bym pracowała to nie pracowałam ,całymi dniami na niego czekam i czekałam byłam z nim czy mial pieniądze czy tez nie .a teraz co ja mam zrobić ? Tak trudno jak na zlość znależć mi prace szukam i nic , ogłoszeń tysiące przeglądam dzwonie i nic .Porozmawia ktoś na gg .Moze ktoś miał podobny problem ?

Gość twmfsdkfskl
:classic_cool:🖐️ co to znaczy że jestem ciepłe kluchy? nie będę wam opisyał o co chodziło, napisze tylko że jedna moja koleżanka powiedziała do drugiej koleżanki że jestem ciepłe kluchy, powiedziała mi to bo jej nie lubi. w sumie nie wiem co to znaczy dlatego przyszedłem tutaj ż apytac się was o co jej może chodzić?

Gość fotel
jak się mąż dowie ,że rozmawiasz na GG z facetami ,poznanymi na kafeterii to dopiero będziesz miała problem.

Gość ta opcja jest najlepsza
twoj maz innym gosciom lody kreci :classic_cool:

On pisze na gg nawet nie wiem z kim , ja mam w tej chwili oddzielny komputer tz laptop który dał mi 3 miesiace temu zekomo w prezencie , ale w tedy w kłótni powiedział ze go wezmie

Gość szczotkowalnia
Strata pracy chyba nie jest powodem do odejścia męża? Jeśli jednak jest to kiepski z niego mąż :(

Gość ale o co chodzi ?
Co kreci ?