Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaD21

Badania na kasę chorych

Polecane posty

Gość AniaD21

Witam. Czy ktoś się orientuje jakie badania mogę prosić lekarza ale tak na kasę chorych? Takie zabiegi jak Laparoskopia itp też mogę prosić lekarza? U mnie są same konowały i chciałabym spróbować do nich stanowczo bo mnie non stop odsyłają... a po miesiącu wracam z tym samym problemem. Ewentualnie przepiszą lek na dostanie miesiączki (luteinę) i po dostaniu mówią że jestem zdrowa a sytuacja się powtarza. Mam PCO.... 2 lekarzy to potwierdziło.. a kolejnych dwóch nie.. Torbiel na lewym jajniku... to samo co wyżej ;/ Podpowie ktoś? Gubię się w tym sama.. a nie mam nikogo kogo mogłabym się zapytać. Pozdrawiam

Gość AniaD21
A kogo mam poprosić o to skierowanie? Rodzinnego czy mojego gina??

Gość anooo
Niestety musisz iść prywatnie, poszukaj w necie, jak dużo miasto to masz duży wybór, a ceny tez nie zawsze duże, zresztą coś za coś...niestety rzadko są lekarze z prawdziwego zdarzenia na NFZ...

"Niestety musisz iść prywatnie, poszukaj w necie, jak dużo miasto to masz duży wybór, a ceny tez nie zawsze duże, zresztą coś za coś...niestety rzadko są lekarze z prawdziwego zdarzenia na NFZ..." Bzdury. 🖐️ Trzeba tylko poszukać. Ja dostałam skierowanie od ginekologa, ale myślę, że lekarz rodzinny też może je wystawić.

"niestety rzadko są lekarze z prawdziwego zdarzenia na NFZ..." To są dokładnie Ci sami lekarza, którzy przyjmują prywatnie. Rano NFZ, wieczorem gabinet prywatny. Jeśli lekarz jest dobry to zajmuje się pacjentem odpowiednio.