Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znakzapytaniaaaa

co o tym myśleć???

Polecane posty

Gość znakzapytaniaaaa

jakiś czas temu poznałam bardzo fajnego chłopaka, na samym początku spotykaliśmy się co drugi dzień, on do mnie dzwonił i czułam, że zależy mu żeby się ze mną spotykać. Ale w pewnym momencie coś się zmieniło. Przynajmniej tak mi się wydaje. W weekend w ogóle nie mogłam się z nim skontaktować. Miał wyłączony tel, wieczorem jednak oddzwonił i spotkaliśmy się. Wytłumaczył się i właściwie, mogłabym w to uwierzyć. Ale dziś wtorek wieczór i znów zero kontaktu, nie licząc jednego zdania jakie napisał do mnie w mailu :( nie wiem, czy już fiksuję, ale czy on mnie robi w chuja? Wiem, że jak do niego zadzwonię czy napiszę to on się odezwie i pewnie znów się spotkamy, ale nie chce go ciągnac na siłe, a niestety tak to wygląda. Zastanawiam się po ilu dniach mojego nieodzywania się zorientuje się, że coś jest nie tak... :(

Gość mi sie wydaje że...
po ok. czterech do sześciu dni wczesniej nie zorientuje sie nic a nic!🖐️

Gość znakzapytaniaaaa
noo też tak myślę... że pewnie gdyby ktoś go poinformował, że nie żyję to by go ruszyło...ci faceci :( ale nie będę do niego pisała, ani dzwoniła, nie to nie :/ a wy też mieliście takie przypadki, rozpadły się wasze relacje po takich akcjach, czy jak?

Gość mi się wydaje ze to
kolejne bezsensowne prowo

Gość mi sie wydaje że...
u mnie to tak było że najpierw to się nie odzywal a potem odezwał to ja siem nie odzywam a on teraz glupieje bo nie wie nic co u mnie, ale nie napisze bo co jak nie mysli to i po co no nie? tyle tego zielska dokoła że nie potrzebuje sie odzywac. ale jak Tobie zależy to odpisz ..no! czesc.

Gość znakzapytaniaaaa
jaki niby prowo, temat moze wiele razy wałkowany ale chciałaby wiedzieć jakie są poglądy innych